Zoufalík, Cabrnochová cyklostezka

Buňka ODS v Praze 10 vedená Milanem Richterem, bývalým dlouholetým starostou, byla zrušena celostátním vedením strany. Bezprostředním důvodem je spolupráce s komunisty a estébáky v současném vedení radnice. Dlouhodobě jde o podrývání dobrého jména Občanské demokratické strany.

Občanská demokratická strana se už několik let pokouší zbavit nejhorších mafiánů a kmotrů ve svém vedení. Platí za to obrovskou politickou daň v podobě pádu na dno a pohledu zblízka na hranici ke vstupu do volených orgánů.

V Praze se po kmotrovském vedení Pavla Béma snažil o očištění struktur pravicové strany primátor Bohuslav Svoboda a v jeho stopách následuje předseda regionálního sdružení Filip Humplík. Podporuje ho stranický předseda Petr Fiala.

Do jejich více-méně úspěšné snahy hodila vidle stranická buňka ODS pod vedením Milana Richtera. Ten byl ze strany již jednou vyhozen za podobné jednání, ale vrátil se. Platí o něm beze zbytku rčení, že ho vyhodili dveřmi a vrátil se oknem.

Ve svých veřejných prohlášeních se svému odstavení od koryta buď diví, nebo ho vysvětluje jako souboj myšlenek a názorů, jak má být vedena Praha. Zastírá tím, že se ho ODS chce zbavit, protože je symbolem korupce a služby zákulisním modrým kmotrům.

Posuďte sami, z čeho je splácané vedení radnice, na kterém se podílí ODS:

(Jména, spojení a funkce najdete v tomto seznamu: Starostka, rada a zastupitelé)

Starostka: Kleslová (komunistická rozvědčice, ČSSD a pak současně ANO), žena v Babišově pozadí. Krycí jméno Lia. Jejím úkolem v komunistické rozvědce byl nábor nových kádrů a jejich výchovy pro špionáž. Po 25 letech plynule navázala stejnou činností pro Babiše. Už je líp?

1. místostarosta: Novák (ČSSD, usvědčený sexuální loudil, dosavadní místostarosta v době největších finančních průšvihů Prahy 10).

2. místostarosta: David (ANO)

Placení radní: Lešenarová (ANO), Cabrnochová (Zelená v žoldu ČSSD, dosavadní místostarostka neudělala nic proti obrovským krádežím peněz z Prahy 10 a snažila se o stavbu miliardové radnice), Zoufalík (pro zlodějny a neschopnost vyhozen z ODS, poté starosta, bijec za rozkradení Bohemky, krycí postavička kmotra Hrdličky a bývalého starosty Richtera).

Neuvolnění radní: Štěpánek (uklidňovač vášní v ANO), Plesník (obvodní manažer ANO), Vondráková (ČSSD, během největších krádeží v Praze 10 kryla záda ČSSD a ODS).

Šéfka kontroly: Čunátová (KSČM, kryla dlouhá léta finanční a majetkové machinace celé radnice Prahy 10, prodávala informace z radnice komerčním firmám a využívala je pro svoji firmu).

Finanční výbor: Oldřich Choděra (ODS, snad jediný člověk, který je ve vedení normální a má slušnou pověst).

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *