Huawei Nova 8i.

Jeden z hlavních výrobců smartphonů pravidelně těší své zákazníky množstvím chytrých produktů. Huawei představil světu nové zařízení s názvem nova 8i. 

Navzdory názvu tento smartphone není součástí řady 8 nebo 9, ale je samostatným produktem s vlastnostmi velmi blízkými technickým parametrům Honor 50 Lite.

Hlavní výhody tohoto modelu jsou:

  • Bezrámečkový displej, který zabírá 95 % užitné plochy
  • Rychlé nabíjení 66 W
  • Paměť
  • Design
Huawei nova 8i
Huawei nova 8i. FOTO: Huawei

Balíček: telefon, kryt, hodiny a reproduktor

Vzhledem k obrovskému množství moderních chytrých telefonů na trhu a počtu nových modelů je těžké překvapit zákazníky jen velikostí displeje, rychlostí nabíjení a designem. Toto zařízení má však na svou cenovou kategorii velmi slušné parametry, a proto si zaslouží vaši pozornost. 

Oficiální obchod Huawei poskytuje klientům možnost vytvoření balíčku při nákupu Huawei nova 8i. K tomuto telefonu je možné dokoupit kryt, hodinky nebo reproduktor se slevou. Takovou výhodnou nabídku nenabízí každý výrobce a proto, pokud jste přemýšleli o koupi tohoto modelu, je na to nejlepší čas.

Standardní design se zajímavými prvky

Co se týče parametrů samotného zařízení, přední panel se designem neliší od řady jiných modelů telefonů. Celou plochu zabírá displej s přední kamerou. Design zadního panelu se však u tohoto modelu liší od předchůdců: čtyři kamery jsou umístěné v kruhu vyčnívajícím nad tělo telefonu. Hrany zadní části těla jsou zaoblené, což vyvolává efekt toku barev a vypadá neobvykle. Tento model byl vydán pouze ve dvou barvách Moonlight Silver a Starry Black.

Huawei nova 8i
Huawei nova 8i. FOTO: Huawei

Na bočních panelech je umístění a sestava prvků standardní, až na to, že výrobce kvůli zvoleným velikostem displeje přesunul reproduktor a mikrofon z předního panelu na horní panel. Samotný displej je vybaven IPS maticí s obnovovací frekvencí 60 Hz, což je v dnešní době již dosti slabý parametr, ale to nijak neovlivňuje celkový dojem z telefonu.

Baterie, kamery, čip a úložiště

Další důležitou vlastností pro kupujícího je baterie. Tento model je vybaven baterií 44300 mAh, která umožňuje přehrávat video při maximálním jasu displeje po dobu cca 8 hodin. Co se týče her na tomto zařízení, při výběru těžších her s náročnou grafikou zařízení vystačí na cca 4 hodiny práce. Nicméně nova 8i se nabíjí neuvěřitelně rychle, prvních 50 % nabití telefonu trvá pouhých 15 minut.

Kamery tohoto zařízení odpovídají cenové kategorii, ve které se smartphone nachází, to znamená, že při dobrém osvětlení máte možnost získat nádherné snímky s přesnou reprodukcí barev a detailů. Při slabém osvětlení je však kvalita snímků výrazně snížena.

K hlavním funkcím smartphonu je také potřeba přidat integrovaný čip Qualcomm Snapdragon 662 ARM, 6GB RAM a 128GB vnitřní úložiště. Paměťovou kartu výrobce nedodává.

Huawei nova 8i
Huawei nova 8i. FOTO: Huawei

Mezi negativní aspekty tohoto smartphonu, kterým byste měli věnovat pozornost, patří absence služeb Google, které mohou ovlivnit váš celkový dojem ze smartphonu.

Podrobnější specifikace najdete na stránkách výrobce, celkem je ale Huawei nova 8i výborným produktem své cenové kategorie a může vaši pozornost upoutat.

Huawei na DESÍTKA.cz

Mobil Huawei nova 8i

Mobil Huawei nova 9

Huawei Bluetooth myš CD20

Řemínek na chytré hodinky Huawei GT / GT2

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *