slavia-fotbal-branka

Fotbalisté Slavie kopají za čínské komunisty. FOTO: Mates

Fotbalisté Slavia Praha kopou za komunistické Čí??any. Sešívané koupila od bývalého zkorumpovaného ministra dopravy Aleše ??ebíčka (ODS) obří čínská energetická firma CEFC (domluvil to Jaroslav Tvrdík z ČSSD) a 40 % zbylo Jiřímu Šimáněmu (spolumajitel letecké firmy Travel Service).

Tvrdík zadlužil České aerolinie

Připome??me, že Jaroslav Tvrdík, zvaný Luftjarda dokázal se svým vojenským vzděláním položit na lopatky několik velkých státních firem, v nichž jménem státu a socialistické vlády působil.

Jeho poslední významný zásek byla faktická likvidace národního leteckého přepravce ČSA. Poté ho jeho strana uklidila do Číny, kde údajně dojednává kšefty pro Českou republiku a českou vládu. Přes Šimáněho leteckou společnost od tohoto týdne Čí??ané vlastní podíl v Českých aeroliniích.

CEFC koupila Slavii i Spartu

Čínská firma CEFC podniká v energetice, finančnictví a patří mezi největší v zemi. Z toho vyplývá, že je pod kontrolou komunistických kádrů. Těžko ovšem cokoliv o firmě ověřit, protože není na burzách, neprodávají se její cenné papíry na transparentních trzích a ani ji neregistruje ekonomický systém Reuters.

CEFC zárove?? v Česku vlastní část slovenské finanční společnosti J&T (Jakabovič a Tkáč), která se vyšvihla po privatizačních krádežích a podvodech především v Košických železárnách. Vtipné je, že J&T vlastní pražskou Spartu, tradičního rivala Slavie.

Až tedy zase propukne pražské derby, vězte, že Sešívaní nenosí rudou hvězdu na prsou jen z plezíru, ale odkazují se už zase ke komunistům. Zárove?? lze očekávat, že snažení hochů na hřišti je jenom divadélko pro hloupé fanoušky, protože oba týmy platí stejný majitel. Všech 22 fotbalistů se honí za mičudou za stejné peníze z Číny.

„Chceme ze Slavie vytvořit silný a stabilní fotbalový klub a a vrátit ji tam, kam právem patří – na vrchol,“ řekl prezident společnosti Čchan Čchao-tuo pro Českou tiskovou kancelář. Prvním krokem nového majitele má být zajištění finanční stability klubu, protože Slavia dluží kde komu včetně svých bývalých trenérů a manažerů.

<%ZZ29_heureka_fotbal%>

Komu patřila Slavia Praha

1991–93 Boris Korbel

1993 Fotbalový oddíl Slavia

1994–97 více akcionářů (PPF, Fotbalový oddíl Slavia, WIKA, Benzina, Česká pojišťovna a další)

1997–2006 ENIC

2006–11 Petr Doležal a Tomáš Rosen

2011 Antonín Franc (ve skutečnosti nejspíš Petr Sisák)

2011 Natland

2011–14 Aleš ??ebíček

2014–15 Aleš ??ebíček a Vinet

2015 CEFC a Jiří Šimáně

Slavia a peníze na DESÍTKA.cz 

Slavii rozprodá soud?

Předseda Slavie Adam ??ebíček se soudu nezbaví

Kdo ovládá Slavii a její peníze?

Úplatkář ??ebíček a nečistý politik ??ebíček vládnou Slavii

Weinert, ??ebíček, Cabrnochová. Parta co nám krade peníze

Stadion v Edenu je bez peněz. O finance přijde i Praha 10

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *