Nová autobusová linka číslo 279 bude od zítřka v provozu na trase Želivského – Třebešín – Malešická stráň – Rektorská – Poliklinika Malešice.

V neděli 10. října poprvé vyjede malý bezbariérový autobus (midibus). Bude výhodný především pro cestující, kteří se budou chtít jednoduše dostat k lékaři.

Linka 279 bude jezdit každý den od 5 do 24 hodin v pravidelném intervalu 20 minut v přepravních špičkách pracovního dne a 30 minut mimo špičku.

Nízkopodlažní midibusy jistě ocení obyvatelé Domova seniorů Malešice v Rektorské ulici, kteří se pohodlně dostanou do malešické polikliniky.

155 se zkracuje

V souvislosti se zavedením nové linky 279 se zkrátí dosavadní
autobusová linka 155 o úsek Sídliště Malešice – Habrová. Tudy bude
jezdit dvěstěsedmdesátdevítka.

Societa jezdí nadále

V provozu zůstává nadále mikrobusová linka Societa, která v Praze 10 spojuje zdravotní a sociální zařízení pod číslem 2. Navíc je vybavená pro přepravu hůře pohyblivých klientů a vozíčkářů.

Linka Societa jezdí po trase Jiřího z Poděbrad, Nemocnice Vinohrady, U Vinohradské nemocnice, Plaňanská, Sídliště Malešice, Rektorská, Sídliště Malešice, Limuzská, Skalka, Poliklinika Zahradní Město, Centrum Zahradní Město, Topolová, Centrum Zahradní Město.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *