Senátor Jaromír Štětina, který znovu kandiduje do Senátu za Prahu 10, se s občany setká na třech různých místech.

Můžete mu vyjádřit podporu, odmítnutí, pochyby, anebo si jen poslechnout, co nabízí do dalšího volebního období. Žádá o vaše hlasy ve volbách.

Do Senátu se volí na šest let. Každé dva roky se obnoví třetina senátorských míst. V říjnu zase dojde na Prahu 10.

Jaromír Štětina je nezávislý kandidát. Před šesti lety byl zvolen s podporou Zelených, teď má v zádech TOP 09. V obou případech nebyl v rozporu s oficiální linií politické strany, protože se profiluje jako liberál v ekonomické oblasti a moderní konzervativec v morálních záležitostech.

Jaromír Štětina prožil v profesním životě mnohé. Vystudoval geologii, pořádal dobrodružné horolezecké a vodácké výpravy na Sibiř a do Himálaje, po sametové revoluci se stal válečným novinářem především v zemích bývalého Sovětského svazu, dnes je ředitelem tiskové agentury Epicentrum a senátorem.

V politice se angažuje především v zahraničních vztazích, brání demokracii v tuzemsku i ve světě a odmítá komunismus i fašismus.

Zachraňme zeleň na Praze 10

Happening se koná ve čtvrtek 30. září od 14 do 18 hodin v parku Strašnická u obchodního domu Billa. Zúčastní se ho zástupci občanských iniciativ Útulné Strašnice, Trojmezí, Tomická a Spravedlivé bydlení. S nimi vystoupí kandidáti za TOP 09 do senátu a zastupitelstva Praha 10 včetně možného starosty. O zábavu se postará Jan Vodňanský.

Beseda o problémech Prahy 10

Veřejná beseda se připravuje na středu 6. října od 18 hodin do Strašnického divadla. Diskutovat budou kandidáti za TOP 09 do zastupitelstva Praha a na senátora.

Koncert pro Štětinu

Koncert je naplánovaný na čtvrtek 14. října před nákupním centrem Eden. Vystoupí na něm Pavel Bobek, Jan Vodňanský, kubánská kapela Son Caeinte a kandidaturu Jaromíra Štětiny podpoří novinářka Petra Procházková.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *