Huawei P50 Pocket

Společnost Huawei oznámila uvedení své nejnovější vlajkové lodi skládacího smartphonu Huawei P50 Pocket na trh v Mexiku. Měsíc po svém oficiálním představení v Číně přistál Huawei P50 Pocket na mexickém trhu jako nabídka, která doplňuje řadu skládacích smartphonů společnosti, k nimž mají zákazníci přístup.

Huawei P50 Pocket

Stojí za zmínku, že tento nový smartphone přichází konkurovat modelu Galaxy Z Flip3 . Prostřednictvím sázky na luxusní estetiku, která zahrnuje kruhovou vnější obrazovku, která podle společnosti slibuje zlepšení při kontrole oznámení nebo pořizování selfie. Předprodej Huawei P50 Pocket byl zahájen online, můžete jej získat odtud, tento telefon je také vybaven novou generací vícerozměrných pantů a vícerozměrnou konstrukcí výtahu, která umožňuje telefon hladce zavřít, takže jej lze snadno uložit do kapsy. Displej, který má v rozloženém stavu úhlopříčku 6,9 palce, nabízí pohlcující zážitek ze sledování s plynulým a detailním obrazem.  

Huawei P50 Pocket
Huawei P50 Pocket, skládací design. FOTO: Huawei

Vzhledem k tomu, že obrazovka má poměr stran 21:9, má také širokou perspektivu pro filmový obsah. Chytrá krycí obrazovka nabízí oznámení a umožňuje uživatelům rychlý a snadný přístup k některým službám, aniž by museli zařízení rozkládat. 6,9palcový displej s velkorysým poměrem stran 21:9 nabízí v rozloženém stavu výjimečný zážitek ze sledování videí nebo filmů. Kromě toho má hustotu pixelů 442 ppi a podporuje 1,07 miliardy barev a široký barevný gamut P3, což zajišťuje neuvěřitelnou autentičnost barev a nedotčenou kvalitu obrazu. Obrazovka také podporuje obnovovací frekvenci až 120 Hz a vzorkovací frekvenci dotyku 300 Hz. Podpora stmíváníVysokofrekvenční PWM s frekvencí 1440 Hz navíc zajišťuje, že oči uživatelů jsou vždy chráněny. 

Huawei P50 Pocket
Huawei P50 Pocket, klasický a zároveň atraktivní design. FOTO: Huawei

Kamery 

Po fotografické stránce je zařízení vybaveno třemi fotoaparáty: 40megapixelovým hlavním fotoaparátem, 13megapixelovým ultraširokoúhlým fotoaparátem a 32megapixelovým fotoaparátem Super Spectrum. Stejně tak byste měli vědět, že Huawei P50 Pocket je prvním telefonem Huawei s hyperspektrálním fotoaparátem, který se u chytrých telefonů příliš často nevidí, ale který slouží k zachycení mnohem více informací z obrazu, což se promítá do lepšího fotografického výsledku. 

Huawei P50 Pocket
Huawei P50 Pocket: tenký, krásný, výkonný. FOTO: Huawei

Cena a dostupnost 

Nejnovější skládací telefon Huawei bude k dispozici v předprodeji od 3. února v e-shopu, Huawei Experience Store a TELCEL Online za speciální zaváděcí cenu 39 999 pesos . Uživatelé si mohou k nákupu odnést hodinky jako dárek. Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 3 a bezdrátová sluchátka HUAWEI FreeBuds Pro.

Obecně řečeno, Huawei P50 Pocket sází na luxusní estetiku s kruhovým vnějším displejem, který slibuje vylepšení při kontrole oznámení nebo pořizování selfie. Atributem, který je třeba vyzdvihnout, je pant tohoto nového zařízení. Slibuje unikátní konstrukci, která umožňuje smartphone zcela složit, aniž by mezi oběma obrazovkami zůstaly mezery. 

Huawei P50 Pocket
Huawei P50 Pocket nabízí dobou funkci zoom. FOTO: Huawei

P50 Pocket využívá podobný tvar škeble jako zařízení Samsung Z Flip. Uvnitř se nachází 6,9palcový skládací displej OLED s rozlišením 2700 x 1228 pixelů, poměrem stran 21:9 a obnovovací frekvencí 120 Hz. Společnost Huawei uvádí, že vnitřní obrazovka využívá ve své konstrukci ultratenké sklo a lze ji složit bez zanechání mezery, takže celková tloušťka je pouhých 15,2 mm (Z Flip 3 má v nejtenčím místě po složení tloušťku 15,9 mm).

Z vnější strany má P50 Pocket další malý kruhový displej umístěný nad trojicí fotoaparátů: 40megapixelovým hlavním fotoaparátem, 13megapixelovým ultraširokoúhlým fotoaparátem a 32megapixelovým tzv. Zajímavé je, že podle společnosti Huawei jsou tyto fotoaparáty schopny rozpoznat a zobrazit, kde máte na obličeji opalovací krém, aby vám pomohly s jeho rovnoměrným nanesením.

Huawei P50 Pocket
Huawei P50 Pocket. Co všechno potřebujete na hlavní obrazovce? FOTO: Huawei

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *