Švehlova autobus kamion

Pražská integrovaná doprava oznámila harmonogram, jak se vrátí doprava na Švehlovu ulici mezi Strašnice a Zahradní Město.

V pondělí 23. srpna pojednou autobusy podjezdem mezi ulicemi Švehlova a Na Padesátém. Končí výluka na linkách 101, 138, 175, 177, 195 a 329. Ruší se linky X101 a X175.

Od 23. srpna do 1. září pojedou náhradní autobusy linky X26 od Nádraží Hostivař do zastávky Centrum Zahradní Město a dále Jabloňovou ulicí k Poliklinice Zahradní Město (mimo zastávku Zahradní Město) a odtud ulicí V Korytech do Starých Strašnic a na Strašnickou.

Od středy 1. září pojede autobus X26 opět ve směru do centra přes Jižní spojku, tedy i přes zastávku Zahradní Město. Z nového podjezdu směrem k zastávkám Dubečská a Radošovická k tramvajovým spojům bus X26 nepojede.

Ve čtvrtek 16. září se otevře podjezd pro veškerou dopravu. Bude obnoven tramvajový provoz do Hostivaře. Některé spoje linky 22 pojedou do nového obratiště Zahradní Město, další spoje pojedou až k Hostivařskému nádrží. Všechny spoje linky 26 pojedou do Hostivaře.

V pátek 24. září bude spuštěn provoz železniční stanice Praha – Zahradní Město.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *