Pandemie koronaviru se podepsala na fyzickém i duševním zdraví drtivé většiny obyvatel. Bez ohledu na to, zda jste se covidem-19 nakazili, nebo jen vnímali celosvětový humbuk, již určitě nepochybujete o významu silné imunity. Pravděpodobně jste si ho uvědomovali i před tím, než virus, a to bez nadsázky, změnil svět. Ale ruku na srdce – dělali jste vše pro to, aby se vaše tělo dokázalo ubránit před náporem zákeřných mikroorganismů? Nyní máte jedinečnou možnost vše napravit. A co takhle začít nákupem výživových doplňků v BrainMarketu? Na chvíli zadržte a přečtěte si o zkušenostech Radka z Ecoblogu.

Kdo je Radek z Ecoblogu?

Než se dostaneme k recenzi na BrainMarket, představme v krátkosti Ecoblog. Zajímavý projekt buduje zkušený marketér a příznivce zdravého životního stylu Radek Černý. Jeho web cílí na produkty, které – podle slov zakladatele – představují pomyslné první krůčky k lepšímu životu. Radkův Ecoblog je plný autentických recenzí eko-zboží a nechybí v něm ani zero-waste tipy a osobní zkušenosti s různými službami (např. carsharing).

Pravidelným čtenářům Radkova Ecoblogu jistě neušlo, že na webu vyšla také recenze na BrainMarket. Autor se v ní zabývá procesem nákupu i kvalitu a účinky samotných produktů.

Jak se Radek k BrainMarketu dostal?

Hned v úvodu podotýká, že na e-shop BrainMarket narazil náhodou, a to přes velmi pěkně zpracovaný blog. Doporučuje v něm zalistovat, protože obsahuje spoustu skvělých článků nejen o nabízených produktech, ale také obecná doporučení a informace o zdravém životním stylu. Články jsou doplněny přehlednými infografikami a navedou vás k produktům, které by vám mohly zkvalitnit každodenní život.

Po přečtení několika článků na blogu e-shopu se Radek rozhodl objednat a později svým čtenářům předat cenné zkušenosti. V jeho nákupním košíku uvízly produkty BrainMax Zinc Complex, BrainMax Natural Melatonin, BrainMax Tetamento, Performance Magnesium.

Udělaly na Radka produkty z BrainMarketu dojem?

Zásilka dorazila druhý den po objednání a Radek se mohl pustit do testování. Začal s produktem BrainMax Testamento, který se užívá na zvýšení hladiny testosteronu u mužů a progesteronu u žen. Legislativa sice neumožňuje uvádět účinky jednotlivých složek, ale obecně je přípravek dobrou volbou pro posílení sexuálního libida, zlepšení energetické hladiny a celkové hormonální optimalizaci. Po několika týdnech užívání Radek většinu slibovaných účinků pocítil.

Dalším recenzovaným produktem je BrainMax Melatonin – přípravek pro zlepšení kvality spánku. Opět nejde o žádnou chemii, ale přírodní extrakt z višně stimulující přirozenou tvorbu melatoninu. Důvod, proč se o posílení tvorby této látky zajímat, je prostý – s přibývajícím věkem se její množství postupně snižuje. Radek doporučuje kombinaci s brýlemi proti modrému světlu a ideálně i s kvalitním protialergickým polštářem, peřinou a povlečením.

U produktu Performance Magnesium Radek vyzdvihuje čisté složení. Přípravek neobsahuje éčka – najdete v něm pouze elementární hořčík. Mezi deklarovanými účinky jsou regenerace či zmírnění svalových křečí. Oproti nekvalitním výrobkům v prvotřídním magnesiu nejsou obsaženy levné anorganické sloučeniny jako stearát hořečnatý a oxid hořečnatý.

Ve své recenzi Radek doporučuje také CBD olej BrainMAX. Osobně má s kanabidiolem vynikající zkušenosti a užívá jej již delší dobu.

Chcete se o nákupu v BrainMarketu dočíst více? Proklikněte se Radkovu recenzi!

Radkův Ecoblog.cz.

Redakce DESÍTKA.cz neovlivňuje komerční sdělení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *