111 830 pracovních míst nabízí právě teď internetový portál HitPrace.cz. Jedná se pracovní pozice na celém území České republiky. Pro zájemce o práci i zaměstnavatele jsou služby portálu zdarma.

Automatizovaný agregátor shromažďuje nabídky práce ze zprostředkovatelských agentur, pracovních portálů i přímo od zaměstnavatelů.

Hlídací pes okamžitě informuje o nabídkách

Kromě prohlížení a třídění jednotlivých inzerátů na portálu HitPrace.cz mohou zájemci o práci využít také hlídacího psa, což je služba, která průběžně prohledává databázi všech pracovních pozic zasílá e-mailem upozornění na všechny nové nabídky práce, které odpovídající zadaným kritériím.

Na portálu najdete nejen klasické zaměstnanecké poměry, ale také vedlejší pracovní činnosti, dohody o pracovní činnosti a samozřejmě i krátkodobé či dlouhodobé brigády.

Řidič je odpovědné, vážené a slušně placené zaměstnání. ILUSTRAČNÍ FOTO: Dajbych

Aktuálně velmi žádané jsou vyhledávací fráze brigády Praha a práce Brno. To odpovídá situaci na tuzemském pracovním trhu během právě končící epidemie koronaviru.

Jak najít zaměstnání na pracovním portálu?

HitPrace.cz je sice portál doslova nabitý obrovským množstvím informací, ale zároveň se v něm jednoduše hledá to, co potřebujete. Ať už sedíte u počítače, držíte tablet, nebo si ve volném čase pohráváte s mobilním telefonem.

Do jednoho pole vyplníte jméno města, kde chcete pracovat. Do druhého pole napíšete obor, název práce, jméno firmy, případně všechno dohromady. Další kliknutí vás dovede ke všem požadovaným nabídkách. Například kombinace Praha a zedník vám ukáže desítky volných pracovních pozic.

Dobrý manažer musí umět komunikovat kdykoliv a s kýmkoliv. FOTO: Kuba Turek

Třídit si je potom můžete podle doporučených lokalit. Pro zedníky je uvedena nejen Praha, ale také blízké Hostivice, Černošice, Rudná, Horoměřice, nebo třeba Klecany.

Portál vám nabízí ještě jedno třídění. Pomocí grafického posuvníku si můžeme určit, jak daleko od domova chcete pracovat. Na výběr jsou vzdálenost od 1 do 100 kilometrů.

Zaměstnavatelé mají přístup na portál HitPrace.cz také velmi jednoduchý. Stačí se zaregistrovat a ihned zapisovat své pracovní nabídky. Zobrazování inzerátů k náboru zaměstnanců a brigádníků je zdarma. Za peníze lze navíc vybrané inzeráty zvýrazňovat a sledovat statistiky zobrazení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *