V obchodním centru Vivo! Hostivař byl rekonstruován celý hypermarket Albert. V novém provozu je od 28. srpna. Otevírací doba je každý den od 7 do 22 hodin.

Hypermarket Albert v obchodním centru VIVO! Hostivař nabízí zboží na ploše 3727 m².

Uděláte zde jak rodinný nákup, tak pořídíte i rychlou svačinu do školy či do práce. Vybrat si můžete z více než 25 000 položek.

U vstupu naleznete sezonní zboží či zboží z katalogů, dále prodejna disponuje vlastní pekárnou, která nabízí denně čerstvé pečivo vlastní výroby i produkty od lokálních dodavatelů, a nechybí samozřejmě ani obsluhované úseky masa, ryb, uzenin, sýrů a lahůdek. Dále u nás naleznete rozsáhlou nabídkou ovoce a zeleniny.

Hypermarket Albert v Hostivaři prošel rekonstrukcí. FOTO: Kuba Turek

Nově funguje speciální oddělení s potravinami pro zdravý životní styl a rozšířený sortiment zdravých obědů a svačin v rámci privátní značky Fresh Bistro.

Hypermarket Albert se ale nesoustředí výhradně na jídlo. Čeká zde na vás i široká nabídka vín a dalších alkoholických i nealkoholických nápojů, oddělení drogerie a kosmetiky, vybavení do kanceláří, textil, knihy, hygienické potřeby, vše pro zvířata a mnoho dalšího.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *