Renata Chmelová

Před šesti týdny vyhrála VLASTA volby a ve středu by měla zasednout do Rady Městské části Praha 10, což dá reálnou šanci uskutečnit program, do kterého zapracovala konkrétní připomínky a místní podněty, a zajistit, aby Praha 10 byla do budoucna lepší místo pro život. Za rok i za 10 let.

Po zamítnutí šesti žalob na neplatnost výsledků voleb je na středu 21. listopadu od 10 hodin svoláno ustavující jednání Zastupitelstva Městské části Praha 10. Jednání se koná v sále v prvním patře úřadu a je přístupné veřejnosti (doporučujeme přijít vzhledem k omezené kapacitě sálu včas). Přímý přenos z jednání bude možné sledovat na www.praha10.cz

Hlavním úkolem zastupitelstva je zvolit nové vedení městské části. Starostkou by se na základě podepsané koaliční smlouvy, kterou uzavřela VLASTA, Piráti a ODS, měla stát Renata Chmelová. V Radě by měli dále zasednout za VLASTU Lucie Sedmihradská a David Kašpar, za Piráty Jana Komrsková, Petr Beneš a Michal Kočí a za ODS Olga Koumarová, Filip Humplík a Martin Valovič.

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *