kolo

Chcete vyzrát na závislost na hromadné dopravě? Potřebujete se rychle dopravit na vlak? Uvítáte pravidelný a přirozený pohyb? Pak vyzkoušejte cestování na skládacím kole. Prodejce zahraničních skládaček Dahon, Brompton a Tern a zároveň výrobce vlastního modelu Kolos No.6 sídlí v Praze 10.

Rychlá doprava do zaměstnání i do škol

Skládací kolo je praktickým a efektivním společníkem pro cestování ve městě. Nemusíte čekat dlouhé minuty na městské přípoje. Jednoduše rozbalíte kolo a za pár minut dojedete na vlakové nádraží nebo tramvajovou zastávku, kde kolo opět složíte a dále pokračujete v cestování. Tento typ kombinované dopravy je ideální jak pro velká města, tak i příměstské oblasti s nízkou frekvencí navazujících spojů.

kolo
Skládací kolo Tern.

Navíc při jízdě na kole se vyhnete dopravním kolonám a protáhnete si tělo. Díky tomu se zbavíte únavy, stresu, bez velkého úsilí spálíte pár kalorií a budete mít lepší náladu.

Pohodlné cestování na dovolené

Skládací kola jsou zároveň ideální pro cestování na dovolené nebo během víkendových výletů. Výborně poslouží také jako součást vybavení karavanů, hausbótů či jachet. Se skládacím bicyklem rychle dojedete pro nákup i poznáte blízké okolí a přitom nezabere příliš místa. Rozměry složeného kola se totiž pohybují okolo pouhých 40×60×80 centimetrů.

DESÍTKA.cz: 7 důvodů, proč navštívit Bulharsko

kolo
Skládací kolo Tern.

Nezabírá místo a rychle se složí do 30 vteřin

Díky skládací konstrukci zároveň kolo bez problémů uložíte ve sklepní kóji, na balkóně nebo i v garsonce. Můžete využít i praktický přepravní vak, který kolo chrání nejen při uskladnění, ale slouží i pro přenos během cestování.

Nemusíte mít strach ani ze skládání. Konstrukce skládacích kol umožňuje rychlé a intuitivní rozložení i složení. K tomu slouží kloubové mechanismy a jistící páčky. Kolo snadno složíte do 30 vteřin.

Vyznáte se v hlavních značkách skládacích kol?

Světové renomé si vydobyly skládací kola Dahon anebo novější značka Tern. Tradiční britskou značkou skládacích kol je Brompton. Svou skvělou variabilitou se mezi tyto velikány řadí i skládací kolo Kolos. Je to kolo české značky a výroby, které si může zákazník nakonfigurovat podle svých představ. Pokud si nevyberete z katalogových nabídek jiných výrobců, můžete si své kolo vytvořit v on-line konfigurátoru na www.kolosbikes.com.

Ať si vyberete jakýkoliv model, jistě brzy poznáte skvělé výhody skládacích kol. Přejeme Vám mnoho šťastných kilometrů!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *