zeny-varic-nahled

Potřebujete salón krásy nebo kadeřnictví? Až se vrátíte z přírody, tak zcela jistě. ILUSTRAČNÍ FOTO: Fjällräven

Nová internetová služba JedenSalon.cz ulehčuje život všem milovnicím a milovníkům tělesné krásy. Na této webové stránce najdete dámská a pánská kadeřnictví, salony krásy, nehtová studia, kosmetické i masážní salony.

Na webu JedenSalon.cz si můžete vybrat nejen z velkého množství kadeřnictví a salonů krásy, ale navíc si v nich lze rezervovat svůj čas i požadovanou službu.

K tomu slouží zabudovaný vyhledávač, který vás navede k salonu, jenž vám bude nejvíce vyhovovat. Třídí podniky podle poskytovaných služeb, dle adresy a vzdálenosti od vašeho bydliště, a také předpokládané ceny a délky procedury.

Recenze od zákazníků

Kromě automatizovaného srovnání základních kritérií najdou zákazníci u jednotlivých salonů také zajímavé recenze a komentáře od ostatních klientů. V oboru krásy totiž nejde jen o ceny a další objektivní kritéria, ale také (a mnohdy především) o kvalitně odvedenou práci, příjemný pocit a souznění kadeřníků, pedikérů a kosmetiček s jejich klienty.

Rezervace termínu a připomínky

Uvidíte také, v jaké dny a v jakém čase mají kadeřníci, pedikéři, kosmetičky i maséři volno. Podle toho se u nich objednáte. Nebudete tedy u nich muset čekat.

Jako pověstnou třešničku na dortu poskytuje internetová stránka JedenSalon.cz připomínky. Zákazník si zvolí, zda chce jeden den předem upozornit na zarezervovanou službu mailem nebo textovou zprávou SMS na mobilní telefon.

Kadeřníkem / kadeřnicí nemůže být každý, je potřeba vzdělání

Podle Živnostenského zákona je holičství a kadeřnictví součástí živností řemeslných. Obsahem živnosti je zhotovování pánských, dámských a dětských účesů zahrnující provádění plastických, tupých nebo speciálních módních střihů vlasů, mytí vlasů a jejich tvarování vodovou, foukanou, trvalou a jinou ondulací, odbarvování, tónování, melírování a barvení vlasů. Holení vousů a úprava knírů a plnovousů střihem a jejich tónování a barvení. Barvení obočí. Provádění různých druhů masáží vlasové pokožky s použitím kosmetických přípravků. Preparace a regenerace vlasů. Úprava řas a obočí. Tvorba vývojových střihů a účesů.

Odborná způsobilost pro řemeslné živnosti se prokazuje dokladem o

a) řádném ukončení středního vzdělání s výučním listem v příslušném oboru vzdělání

b) řádném ukončení středního vzdělání s maturitní zkouškou v příslušném oboru vzdělání, nebo s předměty odborné přípravy v příslušném oboru

c) řádném ukončení vyššího odborného vzdělání v příslušném oboru vzdělání

d) řádném ukončení vysokoškolského vzdělání v příslušné oblasti studijních programů a studijních oborů

e) uznání odborné kvalifikace, vydaným uznávacím orgánem podle zákona o uznávání odborné kvalifikace

f) ověření nebo uznání dosažené úplné kvalifikace pro příslušný obor na základě zákona o uznávání výsledků dalšího vzdělávání

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *