slavia-kuka-nahled

Kde se vzaly peníze, které ovládají Slavii? FOTO: Mates

Předseda představenstva a finanční ředitel fotbalové Slavie Adam ??ebíček půjde před soud. Už potřetí. Ústecký krajský soud totiž podruhé zrušil rozsudek teplického okresního soudu v Teplicích a vrátil kauzu tří bývalých kriminalistů obviněných z braní úplatků a zneužití pravomoci k novému projednání. Mluvčí krajského soudu Marcela Trejbalová potvrdila všem třem hrozí až pětileté tresty. Jedná se Adama ??ebíčka, Romana Majerníka a Radka Turišina.

Adam ??ebíček je bratr ministra dopravy Aleše ??ebíčka z vlády ODS, zázračně zbohatnuvšího majitele dopravní firmy Viamont a zárove?? majitele fotbalového klubu Slavia. Pod vedením obou povedených bratří se Slavie propadla z mistra ligy až na konec tabulky, kde jí pravidelně hrozí sestup.

V Teplicích je osvobodí a v Ústí nad Labem jim to nespolknou   

Soud v Teplicích se táhne už od roku 2011, kdy byli všichni tři policisté zproštěni obvinění, což se ústeckému soudu nelíbí a opakovaně vrací případ k projednání do Teplic. „Skutkové závěry soudu prvého stupně opětovně neodpovídají výsledkům dosud provedeného dokazování. Soud prvého stupně dostatečným způsobem nereagoval na výsledky doplněného dokazování a neodstranil pochybení v hodnocení důkazů vytčená mu krajským soudem,“ uvedla mluvčí krajského soudu v Ústí nad Labem Marcela Trejbalová.

Roman Majerník, Adam ??ebíček a Radek Turišin jsou podezřelí, že pracovali u teplické hospodářské kriminálky a při tom poskytovali podnikatelům informace zevnitř policie a nabízeli zastavení vyšetřovaných kauz, za což inkasovali úplatky.

Přečtěte si odposlechy: Šéf Slavie unikl vězení

<%ZZ29_heureka_fotbal%>

Slavia a peníze na DESÍTKA.cz

Kdo ovládá Slavii a její peníze?

Úplatkář ??ebíček a nečistý politik ??ebíček vládnou Slavii

Weinert, ??ebíček, Cabrnochová. Parta co nám krade peníze

Stadion v Edenu je bez peněz. O finance přijde i Praha 10

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *