ohňostroj

Budu mluvit o nejběžnějších a nejznámějších sázkách dostupných na všech sázkařských webech. Sázení na 1×2 (jedna a dvě nezaměňovat za 1:2) Moneyline znamená, kdo hru vyhraje nebo zda hra skončí remízou.

Říkáme tomu Moneyline (ML), což doslova znamená: peněžní linka. To se rovná hlavní linii hry, kde jsou použity peníze, a poskytuje pravděpodobnost, že událost nastane. Odtud pochází právě označení 1×2.

Všechny tři tyto formáty najdete u sázkových kanceláří. Kromě toho, že jde o nejběžnější trh pro sportovní sázení, je to také typ sázky, který nejvíce využívají rekreační sázkaři, tedy ti, kteří rádi zažijí vzrušení z toho, že trefí vítěze zápasu. Metoda sázení velmi připomíná tradiční sportovní loterii.

Sázkové stránky, na které se vsadí na vítěze (1×2 Moneyline)

Všechny sázkařské stránky nabízejí sázky pro vítěze, ať už jde o fotbal nebo jakýkoli jiný sport. Rozdíl mezi jednotlivými stránkami spočívá v nabízených kurzech. Proto jsme zde oddělili nejlepší sázkovou kancelář Bet20, která má nejlepší možné kurzy na trhu 1×2 pro sázení.

ohňostroj
Ohňostroj oslavuje vítězství. FOTO: Kuba Turek

Je sázení na 1×2 vždy tou nejlepší volbou?

Tato možnost sázení je sázkaři nejvíce využívaná, ale ne proto, že je nejlepší, právě naopak. Existuje mnoho dalších trhů, na které se sázkaři mohou specializovat a lépe využít příležitostí. Omezit se na výhru nebo losování ve hře nestačí pro vesmír příležitostí, které nabízejí sázkové kanceláře. Rychle zmíním další, jako například:

Asijské handicapové sázení: Handicapové sázení vám může poskytnout lepší kurzy, pokud si myslíte, že tým může vyhrát o více než jeden gól nebo neprohrát o více než jeden gól.

Sázky na gól: Můžete si vybrat počet gólů, které lze v zápase vstřelit. Cílové čáry jsou obecně nad 2,5 a pod 2,5 (přes a pod). K sázení je ale k dispozici mnoho dalších možností, například v případě více než 0,5 gólu, kdy by pro sázku na zásah stačilo dostat gól z obou stran. Má také cíl více než 1,5. V tomto by k výhře vaší sázky stačily dva góly. Poslední dvě možnosti jsou jednodušší, nabízejí tedy nízké poplatky, které často kompenzují investiční riziko.

Rohové sázky: Rohové sázky jsou na vzestupu. To jsou možnosti, které lákají začátečníky a zajímají stále více lidí. Jak název napovídá, musíte stisknout počet rohů, plus mínus, nebo dokonce přesný počet rohů v zápase.

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *