Možná vás ani nepřekvapí, že v posledních letech patří mezi nejoblíbenější podlahové krytiny právě vinylové podlahy. Důvod je poměrně jasný, nabízí celou řadu skvělých vlastností, a navíc dobře vypadají. Jsou totiž dostupné v nespočtu dekorů, takže si mezi nimi vybere každý. A nová vylepšená generace vinylových podlah Rigid navíc klasické vinylové podlahy posouvá ještě na vyšší úroveň. 

Co je vinyl Rigid? 

Zámkové SPC vinylové podlahy Rigid se pyšní tím, že jsou ještě odolnější než klasické vinylové podlahy, mají silnější nášlapnou vrstvu a jsou velmi oblíbené také díky svému vzhledu, který dokonale imituje dekor dřeva. Vinylové dílce SPC Rigid se skládají ze zmíněné odolné průhledné nášlapné vrstvy silné 0,3 nebo 0,55 mm, vinylové vrstvy s dekorem a stabilní a odolné SPC vrstvy.

Vinylové podlahy vypadají pěkně a při tom jsou velmi odolné. FOTO: Plancher.cz
Vinylové podlahy vypadají pěkně a jsou velmi odolné. FOTO: Plancher.cz

Jaké jsou výhody vinylových podlah Rigid? 

Mezi hlavní výhody vinylových podlah Rigid s click systémem patří vysoká mechanická odolnost, odolnost proti vysokým teplotám a vlhku, snadná údržba, realisticky propracované dřevěné dekory a také skutečnost, že jsou vhodné pro podlahové vytápění. Pojďme si tyto vlastnosti představit blíže.

Vysoká odolnost ruku v ruce s dlouhou životností

Jednou z nejzásadnějších výhod vinylu Rigid je jeho vysoká odolnost, na které má zásluhu silná nášlapná vrstva. Podlahy jsou proto vhodné nejen do domácností, ale také do administrativních budov a komerčních prostor. Díky vysoké odolnosti se můžete spolehnout na to, že bude podlaha vypadat dlouho jako nová bez známek poškození. 

Vhodná i do koupelny: 100% odolná vlhku i vysokým teplotám 

Že byste nejraději měli SPC vinyl Rigid i v koupelně? Žádný problém. Nosná deska SPC je 100% odolná vlhku, takže ji můžete bez obav položit i do koupelny, kuchyně nebo technické místnosti. Kromě toho se vyznačuje i odolností vůči vysokým a kolísajícím teplotám, takže se hodí třeba i před francouzské okno v obývacím pokoji. 

Vhodná pro podlahové vytápění

Nedáte dopustit na podlahové vytápění? Pak vás potěší, že jsou vinylové zámkové podlahy Rigid v případě podlahového vytápění ideální volbou. 

Snadná údržba

Vinyl se těší velké oblibě i díky tomu, že se vyznačuje velmi snadnou údržbou. To samé platí i pro vinylové podlahy Rigid, které uklidíte raz dva.

Další výhody vinylu Rigid, informace k pokládce, vzorník a ceník naleznete na tomto webu.

Vinylová podlaha. FOTO: Plancher.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *