Horský hotel Černá hora

V horském hotelu na Černé hoře v Krkonoších pořádá Praha 10 dětský tábor nazvaný Po stopách Yettiho. Koná se od 7. do 18. července.

Je určený pro děti z Prahy 10 ve věku 5 – 14 let. Cena 5495 Kč. Zbylé náklady hradí Městská část Praha 10. Cena zahrnuje ubytování, jídlo 5x denně, pitný režim, dopravu z Prahy na místo a zpět, jízdu lanovkou, program, táborové vedoucí a zdravotníka.

Program: Dopoledne se dětí rozdělí do menších oddílů, ve kterých budou hrát hry, kreativně tvořit, naučí se mnoho dovedností správného táborníka. Odpoledne je čeká celotáborová hra a sportovní aktivity, které si budou moct podle svého výběru vyzkoušet. Těšit se mohou např. na frisbee, fotbal, ping-pong, sebeobranu a volejbal. Chceme dát dětem příležitost užít si čas s vrstevníky, nabrat po školním roce znovu fyzičku a užít si horské přírody.

Odvážné čeká také opékání Grizzlyho na celotáborovém ohni, noční výprava na Šibeniční vrch k hrobu Šíleného horala, piškvorkový turnaj a možná přijde i DJ Arnošt se svou diskotékou.

Při odjezdu prosím odevzdejte potvrzení o bezinfekčnosti a kopii kartičky zdravotní pojišťovny. Pokud by aktuálně platná opatření pořádání tábora neumožňovala, poplatek za tábor se rodičům vrací v plné výši.

Horský hotel na Černé hoře v Krkonoších. FOTO: Petr Vilgus – Wikimedia

Příměstské tábory na DESÍTKA.cz:

Plážový volejbal na Gutovce

Příměstské tábory Nad Vodovodem a v Břečťanové

Jablíčkov pořádá příměstské tábory pro malé děti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *