Novým ministrem zdravotnictví je ode dneška Petr Arenberger, dosavadní ředitel Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze 10.

Do funkce ho prosadil prezident Miloš Zeman a odkýval mu to premiér Andrej Babiš.

Nechceš Sputnik? Padej!

Důvodem Arenbergerova angažmá je Zamanova snaha o prosazení ruské vakcíny Sputnik. Zcela otevřeně jmenoval jako škůdce republiky odvolaného ministra zdravotnictví Jana Blatného a ředitelku Státního ústavu pro kontrolu léčiv Irenu Storovou s tím, že brání dovozu čínské a ruské vakcíny.

Strašidelný prezident

Dodejme, že prezident i premiér jsou již očkování německo-americkou vakcínou Pfizer proti covid-19. Kvůli svým politickým hrám chtějí zatáhnout do naší republiky neschválené vakcíny, o jejichž účincích ani složení nikdo nic přesného neví. Ani jedna z nich dosud nevstoupila do standardního schvalovacího procesu, jaký v Evropské unii i České republice podstupuje jakýkoliv lék či léčivo od jednoduchého aspirinu po složité přípravky proti rakovině.

Že se prezident republiky Miloš Zeman mstí svým politickým oponentům a podlézá komunisticko-totalitním mocnostem, je všeobecně známo a je nutno s tím počítat do konce jeho posledního mandátu, případně do smrti. Že ovšem vydává Českou republiku všanc nepřátelským mocnostem a klidně obětuje životy našich obyvatel, je strašidelné.

Praha – Letná. Demonstrace proti Miloši Zemanovi a Andreji Babišovi. FOTO: Kuba Turek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *