Léto 2020 bude v mnohém úplně jiné, než jsme byli zvyklí doposud. Možná už teď víte, že se v létě nikam daleko do zahraničí zkrátka nepodíváte. Zrušila se vám dovolená, a tak budete muset vymyslet náhradní alternativu.

Co takhle využít svůj čas efektivně a zkusit letní kurzy? Čtěte dále a my vám prozradíme, jakou letní novinku můžete zkusit!

Jaké jsou letní kurzy

Mnohé jazykové školy spouštějí na letní měsíce kurzy, které jsou nějakým způsobem jiné než ty přes rok. Mohou to být intenzivní letní kurzy, které trvají třeba dva týdny. Nebo to jsou speciální jazykové kurzy, které mohou být zaměřené přímo na cestování, a pomohou vám naučit se rychle základní fráze určené na dovolenou.

Ale to letos není úplně to, co byste potřebovali. Jazykové školy se snaží přizpůsobit situaci a nabídnout svým studentům to, co by mohli v létě potřebovat. Doba se mění a my s ní. Proto se velmi důrazně o slovo přihlásila online výuka!

Co to zkusit online?

Celé jaro bylo letos ve znamení online výuky. Základní, střední i vysoké školy musely hledat alternativy, jak umožnit výuku studentů na dálku. Jazykové školy nebyly výjimkou. Za ty měsíce sbíraly zkušenosti, vychytaly mouchy a snažili se vyladit formu výuky tak, aby to studentům vyhovovalo. A z těchto zkušeností čerpají i teď.

Jazyková škola Pelican.

Pokud tedy chcete využít své léto efektivně a také nechcete přijít o své znalosti jazyka přes prázdninovou pauzu, možná je pro vás letní škola to pravé. Využívá totiž různé platformy výuky – od Moodlu po Skype nebo Zoom a mnoho dalšího. Nudným učebnicím už odzvonilo!

50/50 – co to znamená?

Tak například Jazyková škola PELICAN letos v létě spouští novinku v online vzdělávání. Letní online jazykové kurzy, které budou obsahovat 10 lekcí realizovaných metodou 50/50. Co že to znamená?

Jeden týden se budou studenti učit sami „offline“ s materiály a přípravou od lektora a budou také vypracovávat pracovní listy. Druhý týden pak proběhne „online“ hodina v reálném čase, kdy studenti s lektorem procvičí konverzaci a proberou problémy z úkolů. Procvičí tím pádem všechny dovednosti, které jsou potřebné při učení jazyka!

Jazyková škola Pelican.

Výhody online výuky

V praxi vám e-learning výrazně ulehčí organizaci času – můžete se učit odkudkoliv a kdekoliv a odpadá vám zdlouhavé dojíždění. Tak proč to v létě nezkusit rovnou z chalupy nebo chaty? Vše máte navíc na jednom místě.

Online výuka vám zjednoduší komunikaci s lektorem, který vám může nahrávat vše na jednu platformu, takže nehrozí, že o něco přijdete, nebo ztratíte. Navíc k online výuce stačí pouze notebook, tablet, nebo jen chytrý telefon!

Zaujala vás představa zlepšení jazyka přes léto? Je to opravdu jednoduché a byla by škoda toho nevyužít! Zavolejte nebo napište do Jazykové školy PELICAN a přidejte se k letnímu online vzdělávání!

Čtěte více o Pelican na DESÍTKA.cz:

Jazyková škola Pelican ve Finsku

Vyplatí se firemní vzdělávání?

Cizinec žijící u nás by měl umět česky

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *