Den otců se slaví na počest otců, oslavuje otcovství, vztah otců k dětem a roli otců ve společnosti. Jeho datum je pohyblivý, protože se koná vždy třetí neděli v červnu. Je to pandán k druhé květnové neděli, kdy se slaví Svátek matek. Letos připadá Den otců na 21. června.

Děti, manželky i rodiče každoročně přemýšlejí, co tátovi dát k jeho Dnu otců. Aby se dárek líbil, aby vzbudil nadšení, aby byl praktický a aby si ho táta prostě užil.

Oděv pro volný čas i do společnosti

Nic nemůžete zkazit zkazit kvalitním trikem. Pokud bude mít navíc potisk, který zapadne do vkusu jeho nositele, jste na nejlepší cestě k zajímavému dárku.

Zdánlivě obyčejné bavlněné triko je nejoblíbenější kus oblečení na celém světě. Nosí ho český úředník, stejně jako dělník, obléká ho dennodenně Američan, Němec, Vietnamec i Brazilec.

Triko je součástí oblečení pro volný čas, ale plní i funkci společenského oděvu. Na léto k vodě stačí triko, šortky a sandály. Po celý rok do společnosti nebo do práce oblékají moderní muži dobré boty, džíny, kvalitní triko a přes něj sako.

Pokud vás nenapadá něco originálního, praktický dárek pro tátu může vypadat například takto:

Mikina: Tak vypadá nejlepší táta na světě.

Polštář: Jsem táta a mám skvělé děti.

Hrnek: Pokud to neopraví táta, tak už nikdo.

Dárek pro tátu. FOTO: Trickovy.cz

Pánská teplá mikina pro aktivního muže je potištěná trvanlivým potiskem. Keramický hrnek s potiskem se hodí na každodenní čaj, mléko nebo kávu. Polštář s potiskem je skvělým nápadem pro milovanou osobu.

Nápady na dárek pro tátu

Potištěné tričko je jedním z nejpopulárnějších kusů oblečení pro ženy i muže jako dárek. Nabízíme několik témat, ze kterých můžete čerpat při výběru nejlepšího potisku pro své milované k jejich svátku:

Zajímavý nápad je dvojice triček pro partnery. Motivy nemusejí být úplně stejné, ale měly by spolu souviset a mít jeden grafický styl. Originální dvojici triček je potřeba nejspíš vyrobit na zakázku, protože málokdy bývají v konfekční nabídce.

Podívejte se na 5 největších trendů triček v roce 2020.

Společný motiv triček pro dvojici. FOTO: Jakudelam.cz

Trikem s tématikou filmů nebo televizních seriálů nikdy nic nezkazíte. Najdete je v každém větším módním obchodě na internetu i ve velkých obchodních centrech. Oblíbená jsou loga známých filmů, představitelé a představitelky hlavních rolí, komiksoví hrdinové i animované postavičky.

Zločin je extrémní sport. FOTO: Kuba Turek

Hudební nadšenci nejvíce ocení potisk oblíbených kapel. Je ovšem nutné se přesně strefit do hudebního vkusu. Fanoušci jednotlivých kapel nebo hudebních stylů totiž mohou být stejně striktní, jako příznivci fotbalových klubů.

Pokud znáte oblíbený slogan, heslo nebo motto vašeho otce, máte vyhráno. Stačí zvolit vhodné písmo a nechat ho natisknout na triko. Čím je text kratší, tím je údernější, a díky tomu je triko zajímavější.

Jaké děti patří k jakým otcům? Na výletě s koloběžkami je to vlastně jedno. FOTO: Oddíl Poutníci

Individuální vtipné potisky mohou být kamenem úrazu. Pokud si nejste jisti na sto procent, že obrázek nebo text přijme obdarovaný s nadšením, raději se tohoto nápadu vzdejte. Hrana humoru je velmi ostrá a je možné z ní jednoduše sklouznout do trapnosti. Často se to stává s tričky, které svými potisky poukazují věk obdarovaného, zobrazují pivní vtipy, nebo odkazují na nelichotivé tělesné proporce.

Trika všeho druhu se uplatnila na kajakovém výletu okolo Elby. FOTO: Hana Suchá

Muži na rozdíl od žen, také příliš neocení zvířecí motivy. Zvláště velké potisky barevných exotických zvířat nejsou u mužů v oblibě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *