zdraví

KOMENTÁŘ V domově důchodců v Michli u Botiče zemřeli 4 senioři, další jsou nakažení koronavirem a nákaza se rozšířila na 10 zaměstnanců. Kdo zemře další?

Nechme stranou medicínské úvahy, na co přesně zemřeli, protože bez nemoci covid-19 by byli ještě mezi námi. Jak to v jejich věku bývá, byli nemocní, ale o žádnou život ohrožující chorobu nešlo.

Vir se na ně přenesl zvenku a spustil smrtící procesy v jejich tělech.

Zásadní příspěvek k jejich předčasné smrti dodal předseda vlády Andrej Babiš. Nezajistil ochranné zdravotnické pomůcky, především roušky a respirátory, pro personál sociálních zařízení. Chtělo by se říci, že spoluviníci jsou i ministři, ale háček je v tom, že fakticky to nejsou naši ministři, ale jeho zaměstnanci.

Již před několika lety začal vykrádat stát zevnitř, prodal záložní infekční nemocnici u Rakovníka, rozprodal strategické zásoby státu, nedbal důrazného varování Evropské unie před blížící se epidemií koronaviru a nakonec zakázal soukromým subjektům zásobit potřebné organizace zdravotnickým materiálem. Co všechno taková zrůda udělá pro peníze, je ohromující.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *