Společnost WorldVentures, jejíž začátky sahají do roku 2005, používá techniky síťového marketingu a nabízí tak svým členům zvýhodněné možnosti cestování. Účastníci tohoto programu, nebo také nezávislí zástupci, platí měsíční poplatky, díky kterým se dostávají nejen k výhodnějším cestovním nabídkám, ale také k zajímavým možnostem výdělků. Ty jsou zpravidla podmíněny další distribuci DreamTrips členství.

WorldVentures aktuálně s více než 500 000 členy operuje ve zhruba 30 zemích a po krátkých 10 letech svého působení dosáhla úctyhodného obratu $560 milionů.

Kyle Lowe, jakožto více prezident globálního prodeje a mezinárodní expanze v prosinci prohlásil, že rozjezd australské hlavní pobočky byl jedním z nejlepších kroků, který společnost WorldVentures mohla pro proniknutí na daný trh provést. Po rozjezdu tak společnost mohla hrdě prohlásit, že se jedná o jeden z nejrychleji rostoucích světových trhů a očekávané místo dalšího růstu.

DreamTrips v kostce

Jak že vlastně fungují DreamTrips? Za přístup k výhodným nabídkám a možnostem výdělků budete muset uhradit vstupní poplatek (u zlatého členství $200 a platinového $300), který následují pravidelné měsíční udržovací poplatky (u zlatého členství $50, u platinového pak $100). Díky členství pak můžete šetřit desítky $ při kratších výletech a stovky $ při delších pobytech.

Je nutné si však uvědomit, že se jedná o DreamTrips, tedy pobytové balíčky, které za danou cenu nezahrnují transfery (letenky, autobusy atd.). Toto nahrává cestovatelům, kteří si rádi zařizují individuální přesuny nebo těm, kteří při svých cestách sbírají a využívají míle leteckých společností.

WorldVentures si také uvědomuje, že některým cestovatelům by se nemuselo členství vyplatit, a proto nabízí možnost se od těchto měsíčních poplatků naprosto oprostit. Doporučte tak členství dalším 4 platícím členům a vyhněte se tak pravidelným měsíčním udržovacím poplatkům. Navíc z každého takto platícího člena dostáváte DreamTrips body, které jsou následně směnitelné za kterýkoliv z nabízených DreamTrips či dalších výhod.

Tipy pro úspěch jako nezávislý zástupce společnosti WordVentures

Asi Vám nemusím úplně říkat, že úspěch každého zástupce závisí zejména na jeho jedinečných schopnostech, trpělivosti, odhodlání a mnohdy i odříkání. Stejně je tomu i v případě WorldVentures. Vy ostatní, kteří jimi nedisponujete, nezoufejte! Pro Vás to bude výzva, která Vás může profesně posunout.

Je nutno zdůraznit, že společnost WorldVentures počítá také s tím, že její obchodní model není pro každého, a proto není členství v tomto klubu podmíněno náborem dalších členů. Každý z členů se tak může svobodně rozhodnout, zda se bude snažit o jistý druh výdělku nebo bude pouze několikrát ročně využívat nabízených výhod.

Stejně jako u ostatních společností zabývající se přímým prodejem, je základním produktem tohoto cestovního klubu možnost cestovat za zvýhodněných podmínek a získávat tak nezapomenutelné zážitky, které je možno sdílet se stejně smýšlejícími lidmi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *