infrasauna3-nahled

Infrasauny pro jednu, dvě a tři osoby. FOTO: Hanscraft

Určitě víte, že pobyt v sauně působí relaxačně. Jestliže saunu navštěvujete, možná jste začali uvažovat nad jejím pořízením domů. Přesvědčte se, že sauna může být mnohem dostupnější, než jste se původně domnívali.

Již s investicí kolem 20 000 Kč pořídíte pěknou a útulnou saunu, která se vejde i do malé koupelny. My doporučujeme především kvalitní infrasauny FRANCE SAUNA, které jsou zárukou kvality a rozumné ceny. 

Vsaďte na přednosti infrasauny FRANCE SAUNA 

Infrasauna FRANCE SAUNA je v první řadě útulná. Starají se o to kvalitní materiály, z nichž je vyrobena. Používá se zde dřevo z kanadského jedlovce nebo z kanadského červeného cedru. Oba typy exotických dřevin vykazují vynikající vlastnosti. Na útulnosti sauně přidává praktické sklo a skleněné dveře, pohodlné vnitřní lavice, určené pro sezení, a také intimní LED osvětlení. 

Na vyhřívání se zde používají karbonové infrazářiče v takovém počtu, který je schopen danou velikost infrasauny vyhřát. Provozní teplota se zde pohybuje mezi 18 a 60 °C. Na rozdíl od finské sauny stačí mnohem menší teplota, aby se váš organismus prohřál. Jedná se tedy o šetrnější a také úspornější řešení. Obzvlášť pokud doma používáte infrasaunu často, rozdíl určitě poznáte. 

Vybírejte na hanscraft.com 

V internetovém obchodě hanscraft.com mají široký sortiment. Prodávají zde především kvalitní infrasauny FRANCE SAUNA, kterých nabízejí více než dvacet různých modelů. Vybírat tak můžete nejen podle kapacity a vybavení, ale třeba i dle barevného provedení. Dále zde prodávají kvalitní příslušenství, vhodné univerzálně ke všem infrasaunám. 

Pořídíte zde také finské sauny nebo parní kabiny. Specialitou jsou venkovní sauny, které vám přijdou vhod, když máte dostatečně velkou zahradu. Mnohé z produktů naleznete vystavené v pražském showroomu.

Reakce DESÍTKA.cz neovliv??uje komerční sdělení ani jeho obsah.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *