pes-boxer-vycvik

Nový obchod pro psy a kočky Pesklub.cz byl otevřen ve Strašnicích na adrese Nad Primaskou 33. Funguje na internetovém základě, zboží si můžete nechat zaslat poštou, ale také je možné ho vyzvednout osobně.

Text: Andrea Černá redakce@desitka.cz

Foto: OT redakce@desitka.cz

Největší výhodou nákupu v Pesklub.cz je nenápadná funkce v jeho e-shopu. Nastavíte opakovaný nákup a od té doby nemusíte přemýšlet, kdy zase budete muset nakupovat, a strachovat se, že vám granule či jiné krmivo dojdou v nejméně vhodnou dobu.

Pravidelné a opakované nákupy

Pesklub.cz nabízí nastavení pod vaším heslem a jménem, kdy a kolik krmiva se má pravidelně zasílat na vaši adresu. Když zjistí, že brzy vyprší potřebná doba, automaticky vám týden předem pošle e-mail, že se blíží termín vašeho pravidelného nákupu. Zeptá se vás, zda vybrané zboží má jako obvykle zabalit a doručit. Vy jen objednávku e-mailem potvrdíte a krmivo dostanete v předem určenou dobu.

Zásilku můžete e-mailem odmítnout, případně o nějakou dobu pozdržet – třeba jste měli nemocného pejska nebo kočičku a tím pádem žrali méně než obvykle. Zaplatíte pouze to, co jste z obchodu odebrali. Za zdržení nebo odmítnutí zboží se žádná pokuta či sankční poplatek nevybírá.

Krmivo, granule a chovatelské potřeby

V Pesklub.cz se prodává především krmivo značek Brit, Pro Plan, Animonda, Royal Canin a Hill´s ve formě granulí. Doplnit je můžete o další žrádlo, jako jsou různé pamlsky, paštiky, masové konzervy, léčiva, vitamíny a potravinové dopl�?ky.

Důležité jsou také chemické přípravky proti blechám, klíšťatům a roztočům.

Žádný chovatel, který má svého psa nebo kočku rád, neodolá široké nabídce vodítek a obojků, pelíšků, misek, zvířecí kosmetiky a pomůcek pro výcvik a psí sporty.

INFO: Pesklub.cz

DESÍTKA.cz: Nedaleko od obchodu Pesklub.cz je speciální psí hřiště Úvalská, jsou otevřené dvě veterinární ordinace, dva psí salony a služby nabízejí dva profesionální cvičitelé psů. Kočky a psi tedy mají ve Strašnicích krásný život.



Zobrazit místo Zvířata v Praze 10 na větší mapě

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *