army style

Dobrá příprava je pro kempování v přírodě naprostým základem. Abyste si užili chvilky v přírodě na maximum, stačí, když bude vaše výbava kvalitní a odolná. To se týká nejen oblečení a obuvi, ale i dalších drobností, které si na kempování v divočině berete s sebou. Zkuste místo návštěvy specializovaných obchodů pořídit army výstroj, která je vyzkoušená v těch nejnáročnějších podmínkách.

Tzv. military výstroj je vybavení pocházející z výzbroje a výstroje Armády České republiky (AČR). Tento sortiment najdete ve specializovaných prodejnách a e-shopech

Army shop Armatex má například nabídku kompletního army a outdoorového oblečení, nabízí vojenskou obuv, různé army doplňky, najdete zde military výstroj pro dospělé a pokud berete na kempování i své ratolesti, můžete jim pořídit třeba maskáče pro děti.

Army styl si zamilujete kvůli praktičnosti i vzhledu

Nemusíte být nutně milovníky vojenství a být od hlavy až k patě ve vojenských maskáčích. Různé prvky vojenské výstroje ale během pobytu v přírodě stoprocentně oceníte.

Vojenské oblečení se šikne, když kempujete v lesích

Co vás potká v lese? Tak třeba větve stromů a keřů, kterými se budete prodírat, hlína, bláto nebo lesní hrabanka otisknutá na kolenou když zakopnete, pavučiny a různé lesní serepetičky padající ze stromů a plno dalších překvapení. Oblečení dostává při kempování rozhodně zabrat a je super, když na něm není vidět hned první otisk přírody, jakmile vstoupite do lesa.

army style
Vojenská výstroj se hodí pro pobyt v přírodě. FOTO: Armatex.cz

Právě na nástrahy krajiny je vojenské ARMY oblečení doslova jako dělané. Speciálně maskáčové oblečení (maskáčové kalhoty, mikiny, bundy, kraťasy, košile i trička) skryje kdejakou špínu a ještě vám pomůže splynout s okolím. Když se budete pohybovat tiše, možná se vám poštěstí zahlédnout lesní zvěř, která by před turistou v neonovém outdoorovém oblečení rychle prchla.

V odolné army obuvi zvládnete i výšlap do pořádného terénu

Obuv je kapitola sama pro sebe. Jakýkoli delší trek vyžaduje dobrý výběr obutí a pokud víte, že vás čeká náročný terén, rozhodně byste neměli volbu bot podcenit. Vemte si příklad z vojáků, kteří musí během výcviku i ostrých akcí putovat desítky kilometrů v tom nejtěžším terénu. Vojenská ARMY obuv je na tuto zátěž stavěná. V army shopu si můžete pořídit military obuv, jako jsou klasické outdoorové kanady nebo voděodolné holinky, a nebát se toho, že vám při šplhání horským terém odejde podrážka nebo že se vám obuv při brouzdání mokrou trávou rozmočí už po dvou krocích.

bunda spacák
Bunda a spací pytel v army stylu. FOTO: Armatex.cz

Military výstroj vám pomůže přežít chvíle o samotě

Army obchod toho nabízí mnohem víc, než je army oblečení a vojenská obuv. Najdete tu i spoustu praktických army doplňků a outdoorového příslušenství. Při kempování se rozhodně hodí různé nože, dýky a bodáky. Skvělé jsou i dry bagy, které ochrání vše, co nesmí přijít do kontaktu s vlhkostí, takže déšť ani sjíždění řeky není problém. V army shopu najdete i vojenské stany a hangáry, spacáky, závěsná lůžka, lehké a skladné vařiče, křesadla, lahve a hydratační vaky, zkrátka kompletní vybavení pro dny i noci strávené v přírodě.

nůž busola
Vojáci stejně jako turisté, zálesáci a další vyznavači outdooru potřebují praktické vybavení. FOTO: Armatex.cz

Vyzkoušejte army oblečení, obuv i vybavení a užijte si náruč přírody naplno. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *