podzimní šaty

Podzim je roční období, které zaujme svou rozmanitostí barev a jedinečnou atmosférou. V tuto dobu je vhodné zamyslet se nad svým šatníkem a vybrat si kousky, které poskytnou komfort, ale také vyjádří náš individuální styl. Díky TATUUM je nyní vytvoření podzimního kapslového šatníku snazší než kdy dříve. Níže představujeme několik stylizací a kousků oblečení, které budou skvělým doplňkem vašeho šatníku na nadcházející měsíce.

Co by nemělo chybět ve vašem podzimním kapslovém šatníku

  • Elegantní dámské svetry: Svetr je nezbytnou součástí podzimního šatníku. Svetry značky TATUUM nejsou jen pohodlné, ale také stylové. Výběrem klasického svetru v neutrální barvě získáte nesčetné kombinační možnosti.
  • Bundy a kabáty: Nezapomeňte na správný vrchní oděv. TATUUM nabízí širokou škálu elegantních a funkčních bund a kabátů.
  • Sukně a kalhoty: Dobře zvolená sukně nebo kalhoty jsou základem každé stylizace.
  • Blůzy a košile: Na chladnější dny byste měla investovat do blůz s dlouhými rukávy nebo elegantních košil, které se hodí jak pro každodenní nošení, tak i pro více formální příležitosti.

Každodenní stylizace

Komfort a styl jdou ruku v ruce, když mluvíme o každodenních stylizacích. Vyberte si volný, ale elegantní svetr, který bude skvěle ladit s khaki chinos. Dokončete stylizaci plochou obuví a jste připravená!

Stylizace do kanceláře

Podzim je období, kdy se často vracíme ke kancelářské rutině. Prohlédněte si naše elegantní košile, které perfektně ladí s klasicky střiženými kalhotami. Přidejte k tomu elegantní kabát a jste připravená na obchodní setkání za jakýchkoli podmínek.

podzimní šaty
Kapslový podzimní styl. FOTO: Tatuum

Na večerní výjezd

Pokud plánujete večerní výjezd, TATUUM má pro vás spoustu možností. Vyberte si elegantní midi sukni a zkombinujte ji s delikátní blůzou z naší kolekce.

Jak pečovat o své oblečení

Pamatujte na správné praní a skladování oblečení. Díky tomu vám váš kapslový šatník bude sloužit po mnoho sezón.

Kapslový šatník je nejen cesta, jak uspořádat šatník, ale také možnost vyjádřit svůj styl v souladu s aktuálními trendy. Díky sortimentu TATUUM je vytvoření podzimního kapslového šatníku jednoduché a příjemné. Prohlédněte si naši plnou nabídku na našich stránkách a nechte se inspirovat pro nadcházející sezónu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *