podzim móda

Podzim v plném proudu, takže v našich skříních převažují teplé kabáty. Ale jaký model obuvi k nim nejlépe pasuje? Představujeme pět nápadů na moderní a stylové podzimní outfity s dokonale vybranou obuví.

Elegantní kozačky nad kolena

Kozačky nad kolena jsou nesporným hitem podzimu. Jejich výhoda? Nejenže skvěle chrání před chladem, ale také skvěle ladí s kabáty různých délek. Hledáte-li ideální pár, můžete navštívit stránku: https://wojas.cz/obuv-zeny-kozacky. Najdete zde široký výběr stylových modelů, které dodají charakter každému outfitu.

Klasické kotníkové boty na podpatku

Kotníkové boty na podpatku to další návrh pro milovnice elegance. Skvěle ladí jak s kratšími, tak s delšími kabáty. Díky nim naše postava vypadá štíhlejší a nohy se zdají být delší. Zlatá střední cesta? Černý, kožený model – univerzální a vždy módní.

Sportovní tenisky

Pro ty, které oceňují pohodlí, ale nechtějí se vzdát stylu, může být odpovědí tenisky. Ano, i ke kabátu! Při výběru kabátu s jednoduchým střihem a neutrální barevností si můžeme dovolit trochu odvážnosti při výběru obuvi.

Mokasíny a lodičky

Chcete vypadat elegantně, ale vyhnout se podpatkům? Mokasíny nebo lodičky jsou ideální volbou. Obzvláště módní v této sezóně, skvěle ladí s dlouhým vlněným kabátem. Zvolíte-li model v jasných barvách, dodáte svému outfitu originální charakter.

Pantofle a sandály s kožešinou

Na první pohled to může znít neobvykle, ale pantofle a sandály s kožešinou jsou v podzimním období hitovkou, obzvláště pokud plánujete strávit hodně času doma. Měkká kožešina poskytuje teplý pocit pohodlí, zatímco samotné obuv zachovává elegantní styl. V kombinaci s dlouhým kardiganem nebo prostorným kabátem získáte relaxační, a přesto módní vzhled.

Vojenské boty typu combat

Nebojí se deště, bahna ani chladných dnů. Vojenské boty typu combat jsou volbou pro odvážné. Skvěle ladí s kabáty v oversize stylu i trenčkoty. Díky nim váš podzimní outfit získá charakter!

Shrnutí

Ať je tento podzim nejen teplý, ale především stylový! Nezapomeňte, že klíčem je harmonie mezi obuví a kabátem – dobře vybrané prvky tvoří dokonalý celek. Šťastné nákupy!

Oxfordky

Klasická a všestranná, Oxfordka je ideální obuví pro kancelář i pro společenské události. V barevných variacích od černé přes hnědou až po tóny bordeaux, tato obuv je časově odolná a skvěle se hodí k oblečení v podzimních barvách.

podzim móda
Podzimní móda. FOTO: Wojas

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *