krásná žena

Příroda nám už při narození dala do vínku základní rysy, tedy náš vzhled. Přibývající léta, estetické nedokonalosti nebo zdravotní potíže mohou způsobit to, že s ním přestanete být spokojeni. Cestou, jak udělat něco pro svůj vzhled, může být návštěva estetické kliniky.  Zkušení lékaři vám mohou zlepšit pleť, zjemnit vrásky a celkově omladit vzhled.

V hlavním městě klienty přivítá BcD Clinic – laserové centrum Praha, kde se specializují na omlazení pleti a další estetické zákroky pomocí laserů či miniinvazivní plastické chirurgie. Součástí kliniky je i ošetření všech velikostí křečových žil, od nejmenších metliček, po středně velké žíly, které se odstraňují sklerotizací až po operaci velkých křečových žil laserem, tzv. EVLA metodou.

ordinace
Estetická medicína patří do zdravotnictví. FOTO: BcD Clinic

4 důvody, proč navštívit specializovanou kliniku

Přemýšlíte nad omlazením pleti, redukcí vrásek, miniinvazivní plastickou chirurgií, léčbou křečových žil nebo tělovou terapií? Vždy volte specializované centrum. Důvodů, proč navštívit BcD Clinic je hned několik:

  1. Můžete si být jisti vysokou profesionalitou a odborností lékařů.
  2. Klinika na vás bude působit jako rodinné centrum, budete se zde cítit příjemně a bude k vám přistupováno individuálně.
  3. K řadě zákroků se využívají moderní lasery a ve specializovaném laserovém centru budete mít jistotu, že zde používají špičkové vybavení a certifikované přípravky.
  4. Vždy budete moci využít nejmodernější metody, lékaři sledují novinky v oboru a účastní se mezinárodních kongresů.

Konzultujte zákroky a nechte si poradit od odborníků

Na kliniku estetické medicíny, žilní a miniinvazivní chirurgie můžete přijít s řadou problémů, které vás trápí. Může jít o vrásky, povadlou pleť, kruhy pod očima, nespokojenost s tvarem rtů, pigmentace, rozšířené žilky, kožní výrůstky, strie, jizvy, nežádoucí chloupky, odstranění tetování, zvýšenou tvorbu akné, křečové žíly nebo nadměrné pocení.

estetická medicína
Diagnostika je základ veškeré medicíny. FOTO: BcD Clinic

Během konzultace proberete s lékařem možnosti, které klinika nabízí. Dozvíte se, jak zákrok probíhá, jaký lze očekávat výsledek a jak přistupovat k rekonvalescenci. V řadě případů je k řešení problému vhodné využít tzv. sendvičovou techniku, kdy se „vrství” více metod, aby bylo dosaženo kýženého efektu. K tomu je samozřejmě potřeba kvalitní přístrojové vybavení a dostatek zkušeností.

Objevte možnosti moderních metod

K moderním metodám, které pomáhají s udržením mladistvého vzhledu, patří tzv. anti-agingové zákroky, které na první pohled nejsou vidět a nezmění váš vzhled, ale v dlouhodobém horizontu zpomalují projevy stárnutí, takže vzhled se mění pomalu a je mladistvý. Laserového ošetření pleti lze kombinovat s plazmaliftingem, mikrojehličkovou radiofrekvencí nebo mezoterapií s různým složením účinných látek. Nejčastěji využívaná je kyselina hyaluronová, kterou se vyplňují hluboké vrásky nebo modelují rty.

Moderní laserové přístroje se využívají také pro ošetření křečových žil laserem, pro léčbu akné nebo pro redukci pocení.

estetická medicína
Ordinace. FOTO: BcD Clinic

V případě miniinvazivní plastické chirurgie lze provést operaci očních víček, labioplastiku, odstranění podbradku, minilifting obličeje či liposukce menšího rozsahu. Díky modernímu operativnímu přístupu je trendem tyto zákroky provádět v lokální anestezii bez nutnosti hospitalizace a s minimální dobou rekonvalescence.

Pokud chcete oživit svůj vzhled, navrátit sebevědomí a cítit se lépe ve vlastním těle, je návštěva specialistů BcD Clinic správným krokem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *