Strašnická metro

Jedno z nejvýznamnějších míst Prahy 10 vypadá jako zanedbaná periferie. U metra Strašnická je ulice doslova „zprasená“ nalitým asfaltem.

Šlendrián je v tom, že místo opravy původního povrchu autobusové zastávky z žulových kostek, nalil správce komunikace do vytlačených kolejí asfalt. Navíc je vidět, že to udělal halabala, aniž by se aspoň pokusil o nějakou solidní práci.

Ulice V Olšinách a stanice metra Strašnická v tomto místě jsou napojené na mnoho autobusových a tramvajových linek, což z něho dělá jednu z nevytíženějších lokalit Prahy 10.

Bohužel tím Městská část Praha 10 dává najevo, jaký jsme pod vedením ODS a TOP09 buranský vidlákov. Tento ošklivý stav trvá už nejméně měsíc.

Strašnická metro
Buransky vyspravená ulice V Olšinách u metra Strašnická,. FOTO: Kuba Turek

Comments

  1. Ono už je dost smutné, jak „vyřešil“ ROPID ve spolupraci s radnicí zastávku naproti:
    1) ukončili linku 154 tam, takže už nezajíždí před metro a lidi se zhoršenou pohyblivostí musi pracne po schodech do podchodu a na druhe strane bud po schodech ci po rampe
    2) zast. 188 kvuli dobijecim trolejim pro 154 posunuli az do sikme vyjezdove casti – to snad musi odporovat nejakym predpisum ci zakonum
    Navrh reseni: kousek za touto posunutou zastavkou se nabizi vytvoreni prechodu pro chodce smerem ke skole. Nechapu, proc tam jeste neni!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *