Ohňostroj

Svatba je jeden z nejvýznamnějších a nejromantičtějších okamžiků v našem životě. Je to den, kdy si řekneme své „ano“ a slibujeme si navzájem věčnou lásku. A co by bylo romantičtějšího než si tenhle výjimečný okamžik zpestřit svatebním ohňostrojem?

Svatební ohňostroj dodá vaší oslavě ten správný šmrnc a vytvoří úžasnou atmosféru. Ty jiskřivé světelné efekty a ohlušující zvuky ohňostroje jsou jako kouzlo, které obklopí váš velký den. Svatební ohňostroj symbolizuje lásku a vášeň mezi vámi a vaším protějškem.

ohňostroj
Ohňostroj na Hamru. FOTO: Kuba Turek

Když hosté vzhlédnou k obloze a spatří, jak ohňostroj maluje různé barvy a efekty na obloze, nechá to rozhodně nikoho chladným a všichni budou nadšení.

Svatební prskavky – velké divadlo za málo peněz

Je spousta způsobů, jak můžete svatební ohňostroj či pyrotechniku začlenit do své svatební oslavy. Můžete třeba použít svatební prskavky, které jsou menší a kompaktnější, ale pořád mají úžasný efekt. Stačí je rozmístit po prostoru a vytvořit tak magickou atmosféru daného okamžiku. 

Ideální délka prskavek na svatbu je 70 až 90cm, to zaručí, že všichni stihnou mít zapálené prskavky včas a ještě jim zbyde hodně času na focení.

Profi svatební ohňostroj třeba ve tvaru srdce?

Také se můžete rozhodnout pro profesionální ohňostroj na svatbu, kdo by nechtěl Svatební ohňostroj ve tvaru srdce? To je fakt bomba! Pyrotechnici vám dokáží připravit show plnou krásných vzorů, barev a efektů, která bude přesně podle vašich představ. A když ještě ohňostroj budete synchronizovat s hudbou, tak to bude doslova nářez. 

Vaše svatba se promění v nezapomenutelný zážitek plný emocí a romantiky. Ale pozor! Je ale třeba počítat s tím, že cena, za takovouto show může přesáhnout i více než 20 tisíc korun. Při plánování svatebního ohňostroje je důležité dodržovat zákony a bezpečnostní předpisy. 

Nezapomeňte na bezpečnost

Svatební ohňostroj může být tím vrcholem, kterým ozdobíte svůj velký den. Přinese do něj kouzlo, romantiku a dojemnou atmosféru. Ale pamatujte si, že příprava ohňostroje vyžaduje profesionální přístup a pečlivou organizaci. Pokud se tedy rozhodnete pro něco menšího, jako je ohňostroj na jedno zapálení, který zvládne odpálit téměř každý, můžete vybírat z široké nabídky ohňostrojů na různých eshopech. Je však důležité dodržovat návody, uvedené na všech pyrotechnických výrobcích, jen tak máte zaručeno, že odpálení ohňostroje proběhne bezpečně. Přečíst si o tom můžete také v tomto 10 teru (P)odpalovače.

ohňostroj
Ohňostroj oslavuje vítězství. FOTO: Kuba Turek

My doporučujeme rozhodně navštívit lídra v tomto oboru pyrotechniky, eshop www.pyrosr.cz, který má za sebou již více než 10 let fungování na trhu. Všechny ohňostroje od PyroSR jsou vhodné právě na vaši kouzelnou událost, třeba právě svatbu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *