kopačky fotbal Nike

Zápas české fotbalové reprezentace proti Polsku se uskuteční dnes večer na Slavii v Edenu. Čeká se nejen tuhý fotbalový boj, ale také výtržnosti mimo stadion.

„Polští fanoušci se ale rozhodli, že tento zápas využijí k protestu proti polskému fotbalovému svazu,“ uvádí policejní mluvčí Violeta Siřišťová. „Půjdou pochod z Karlova mostu na Eden.“

Stovky policistů na nohou

Pražská policie přijala v souvislosti s fotbalovým utkáním adekvátní bezpečnostní opatření. Bude se na něm podílet několik stovek policistů z pořádkové a kriminální policie, dopravní služby, antikonfliktního týmu, speciální a krajské pořádkové jednotky i policisté se psy a na koních.

„Policisté budou v rámci opatření dohlížet nejen na ochranu veřejného pořádku, ale také na bezpečnost a plynulost silničního provozu,“ upřesňuje Violeta Siřišťová . 

Nejezděte autem!

Utkání Česko – Polsko začíná ve 20:45 h. Stadion je otevřen od 18:45 h. Pořadatelé budou všechny fanoušky kontrolovat, a proto je třeba na utkání přijít s dostatečným časovým předstihem.

Policie zajistí doprovod polských fanoušků ke stadionu. 

Doprava ke vzhledem k omezené kapacitě zdejšíhoi parkování vhodná pouze vlakem (na zastávku Eden), metrem (na stanici Strašnická), nebo autobusem či tramvají (přímo do Edenu).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *