balkon

Ať už kovové nebo dřevěné regály, které jsou odolné vůči všem povětrnostním podmínkám a jsou vhodné pro balkóny, terasy nebo na zahradu, je opravdu čím dál více rozebírané téma. A je tomu kvůli jejich možnostem pro uskladnění a organizování nepořádku. Nabízejí vám prostor k ukládání zahradního nářadí – pilky, sekačky, nůžky a další. Na regály můžete pověsit nebo přišroubovat další držáky.

Praktické využití

Stejně jako v domácnosti, tak na zahradě nebo balkonu je potřeba uložit spoustu věcí. Díky policím máte volný vstup pro věci, které používáte nejčastěji. Na balkoně se do regálů umisťují květináče s rostlinami, abyste měli lepší přístup pro zalévání. Ať tak či tak, police musí odolávat povětrnostním podmínkám a váze uskladněných věcí.

Už jenom kvůli tomu, musí regál na balkón disponovat jinými vlastnostmi, než ten, který bude zastávat úlohu v interiéru. Ale i tak se dá využít plastového regálu. Záleží na velikosti balkónu a také na tom, co potřebuje uložit.Někomu stačí menší plastový regál, který má navíc i šuplíky, ale pro jiné se spíše hodí klasický prostorný reál s policemi.

Regál jako záchrana před nepořádkem

Topíte doma ještě dřevem? Jestliže ano, pak se vám jistě bude hodit regál pro skladování naštípaného dříví. Regál umístíte na balkón, kde umístíte dřevo a nemusíte ho skladovat doma, kde udělá hromadu nepořádku. Navíc, v regálu uvidíte, jak se vám zásoby snižují a pokud si uděláte značky a víte kolik toho za jeden den stopíte, budete vědět, kolik si máte zase naštípat!

Ale zase můžeme brát venkovní regály jako velkou výhodu, zejména v zimě. Pokud si zajdete na zabíječku nebo na slevy do hypermarketu, musíte každopádně někde maso a jiné mražené výrobky někde uschovat. Proto se vám v zimním období budou hodit kovové regály, do kterých si můžete uskladnit maso. Využijte triků svých předků.

zahrada regál
Zahradnické regály. FOTO: Majster-regal.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *