Olga Richterová

Konspirátorka Nela Lisková z Ostrava si před rokem vyšlápla na pirátku Olgu Richterovou z Prahy 10. Vložila ji do úst dehonestační citaci. To neměla dělat. Kromě toho, že je neslušné lhát, tak se chystá soud, kde by Lisková mohla zaplatit Richterové za nactiutrhačný facebookový status půl milionu korun.

Olga Richterová. FOTO: Česká pirátská strana

Jak drahá bude lež a pomluva?

Soud proběhne ve středu 17. března od 9:00 hod na Obvodním soudu pro Prahu 1, Ovocný trh 587. Poslankyně a místopředsedkyně Pirátů Olga Richterová žaluje Nelu Liskovou o 550 000 Kč za uveřejnění lživého článku na facebookovém profilu.

Nela Lisková prohlašuje, že to bylo jen sdílení lživých informací a že má na to právo při využití svobody slova. Má prý potřebu žít a vyjadřovat se svobodně.

Falešný pirátský Facebook

Údajný citát Olgy Richterové vymysleli lidé stojící za falešným facebookovým profilem Pirátská pravda, který nemá s Pirátskou stranou nic společného: „Moderní a inteligentní bytová politika je pro nás jednou z priorit. Češi jsou obvykle zvýhodněni tím, že pracují a mohou se tak v pohodě zadlužit hypotékou na zbytek života. Všichni však takové štěstí nemají. Miliony Afričanů takové možnosti nemá a proto jim musíme pomoci a učinit z České republiky důstojnou zemí, kde nás bude každý mladý Afričan chtít kulturně obohatit svojí přítomností. Věříme, že bychom v ČR mohli v první vlně přijmout desítky tisíc uprchlíků a věnovat jim pro jejich pohodlí startovní byty pro mladé.“

Dodejme, že texty Pirátské pravdy běžně maže Facebook sám od sebe jako lži a pomluvy.

DESÍTKA.cz o Olze Richterové:
Zprávy na téma Olga Richterová
Pirátka Richterová odmítá slavit s prezidentem
Babiš se omluvil Richterové za nechutnost

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *