Hoří vám termín bakalářské nebo diplomové práce a sháníte levný tisk? Potřebujete nárazově vytisknout větší množství papírových materiálů? Hledáte někoho, kdo vyhoví vašim zvláštním požadavkům? Zkuste copycentrum TOMADOS v Praze 8.

Barevný i černobílý tisk různých formátů

Můžete se dostavit s jakýmkoliv dokumentem k vytištění, vymyslet si spoustu vlastních požadavků, a přesto mít vytisknuto během pár hodin či několika málo pracovních dní. Nezáleží na velikosti ani barvě tisku. Moderní tiskárny copycentra si poradí s dokumenty ve formátech A5 až SRA3 a nabízí barevný i černobílý tisk.

Pokud chcete ještě více ušetřit, můžete si na tisk, kopírování a skenování přinést vlastní papír. Problém není ani se zajištěním laminace, vazby, řezání nebo vytištěním na papír se silnější gramáží. Kromě tisku nabízí copycentrum i kopírování a skenování.

Hledáte levný tisk a kopírování dokumentů. Vyzkoušejte copycentrum TOMADOS.

Spočítejte si cenu za tisk předem na online kalkulačce

Abyste si udělali lepší představu o tom, kolik za vytištění při určitých parametrech zaplatíte, zkuste si vyplnit kalkulačku, která vám vypočítá cenu. Svoji zakázku si můžete zadat online nebo osobně v sídle společnosti Tomados na Praze 8.

Copycentrum využívá tiskárny, kopírky a skenery světových značek. FOTO: Tomados

Tím, že svěříte vytištění vašeho dokumentu, diplomové, bakalářské nebo disertační práce, brožury, vizitky či kalendáře si ušetříte čas, námahu, a především získáte jistotu, že finální výsledek bude přesně takový, jaký jste si představovali. Zkušení zaměstnanci vše vyřídí v lepší kvalitě, než kterou byste byli schopni vytvořit doma.

Buďte chytří a ušetřete za tisk

Pokud potřebujete tisknout pravidelně a nejste si jistí, jestli se vám vyplatí koupě tiskárny, zkuste si tiskárnu pronajmout. Odpadnou vám veškeré starosti s udržováním chodu tiskárny. O výhodném pronájmu si můžete přečíst více zde.

Redakce DESÍTKA.cz neovlivňuje komerční sdělení ani jeho obsah.

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *