Oddíl Poutníci ve Vršovicích má celoroční činnost a otázkou je, kdy náš rok končí a kdy začíná. Sice by se dalo říct, že jedeme na školní roky, ale vlastně máme o prázdninách tábor a už tehdy víme další celoroční hru, máme připraven nábor dětí atd. Každopádně na začátku léta můžeme trochu vydechnout a poohlédnout se po tom, co se stalo a poděkovat všem, co byli součástí.

Moc děkujeme všem finančním a materiálním mecenášům. Bez vás by naše činnost nebyla taková, jaká je a bude. Za tento rok patří velké DÍKY Městské části Praha 10, Magistrátu Hlavního města Praha.eu, našemu hlavnímu spolku Mladí ochránci přírodyTesco Česko, outdoorovému obchodu Affekt.cz za poskytnutí buzol, Skautská nadace Jaroslava Foglara / Czech Scout Foundation za možnost bezplatného využití loga Rychlé šípy slaví 80 let pro naši celoroční hru, knihy od Jaroslava Foglara a za řadu tiskovin s motivy RŠ, Milan Mylun Suchý za velkou finanční pomoc, Desítka.cz, lokální zprávy Praha 10 + Horydoly za bezplatné místo na serveru pro náš web, Květiny u Toma za poskytnutí květin, které dopomohly materiálně zabezpečit akci Rozkvetlé Vršovice. Též děkujeme všem drobným dárcům – za ať už finančním nebo materiálním přispěním.

Za skvělou spolupráci pak (mimo výše zmíněné) děkujeme Barevný svět dětíPoločas nápaduMoje ČeskoČeská rada dětí a mládežeMOP Stopa KlánoviceTuláci MalešiceTuláci KarlínTuláci Dolní BřežanyOddíl SportíkKrhútiCVVZ – Celostátní vzájemná výměna zkušenostíOddíl MopíciRoháči Kladno a další jednotlivci, se kterými jsme měli po celý rok tu čest dělat velké věci.

Oddíl Poutníci sídlí ve vlastní klubovně ve Vršovicích v Norské ulici 16. Na stejné adrese se stará o prostor pro veřejné akce Neobyčejná klubovna.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *