Grébovka, Gröbovka a Havlíčkovy sady jedno jsouGrébovka v Havlíčkových sadech – Manka/Wikimedia

Strana SPD neboli vzývači ekonomického imigranta Tomia Okamury se sešli v Gröbovce, aby představili své hlavní kandidáty do komunálních voleb. Hlavním motivem jejich proslovů bylo bezpečí pro Pražany, které mají zajistit Tomiovy hlídky pejskařů, a politická práce akademiků i manažerů ve stranickém mozkovém trustu. (Poznámka redakce: Pokud tuto zprávu pokládáte za posmívání duševním gigantům na samém okraji společnosti, není tomu tak. Tímto způsobem sami o své politice opravdu mluví.) 

Kandidát SPD Tomia Okamury na primátora Hynek Beran nabízí voličům mozkový trust. Jako bývalý velmistr českých svobodných zednářů jistě ví, o čem mluví. Nebo že by ne? Byl vyloučen zednáři z jejich společenství za vynášení tajných informací a kažení dobrého jména spolku.

V Praze 1 kandiduje Pavel Černý.  

V Praze 2 kandiduje Ladislav Jakl – nohsled Václava Klause. Neúspěšný kandidát na prezidenta. Tvrdí, že jezdit na kole je znamení úpadku, a že volební právo pro ženy je chyba.

V Praze 3 kandiduje Petr Bednář

V Praze 4 kandiduje Jiří Kocman – vloni se chtěl stát poslancem, ale skončil až na 186. místě.

V Praze 5 kandiduje Dalibor Šitavanc.

V Praze 8 kandiduje Luděk Kula – ředitel Věze??ské služby přišel o místo v souvislosti s nezákonným nákupem rušiček mobilního signálu. Dnes má soukromou bezpečnostní službu a hlídá mj. Zemanův Hrad. Podváděl při psaní diplomové práce.

V Praze 10 kandiduje Jiří Kobza –  bývalá komunista, poté člen strany Úsvit, kterou vykradl Tomio Okamura, a dnes člen strany Svoboda a přímá demokracie, kterou ještě Tomio Okamura nevykradl. Je poslancem a chce být ještě k tomu starostou.

V Praze 11 kandiduje Robert Vašíček – ještě před 4 lety tvrdil, že do žádné strany nikdy nevstoupí, a ejhle už je nalezlý k Tomiovi. Založil Spolek pejskařů, automobilní spolek Stop zónám a spolek za snížení daní Daně Dolů.

V Praze 12 kandiduje Ivan David  – ministr v Zemanem dosazené úřednické vládě. V letech 1998–2002 se díky tomu dostal do parlamentu. Za ČSSD neúspěšně kandidoval ve sněmovních a senátních volbách 1996, 2004 a 2010. Byl členem zastupitelstva v Dubči. ČSSD se ho zbavila v roce 2015 a teď se objevil v SPD.

„Myslím, že jste měli možnost vidět, že SPD má co říci a že SPD má nějaký mozkový trust. Všichni z kolegů, kteří tu mluvili, byli a jsou experty ve svém oboru, ať už je to medicína, státní správa, bezpečnost nebo něco jiného,“ uvedl Hynek Beran. 

INFO: SPD Tomia Okamury a Volby 2018

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *