Erotické masáže, nuru masáže, tantrické masáže. Donedávna zapovězené služby, dnes běžná nabídka masážních salonů. Vítejte ve světě blaha…

Nejprve je nutno uvést, že erotické masáže nejsou sexuální služby!

Na masáž si udělejte čas, uvolněte se, nepijte před ní alkohol a neberte drogy. Přišli byste o velkou část zážitku, neboť byste nemohli naplno vychutnat masážní rituál.

Erotické masáže pro muže se podle tradice dělí na japonskou nuru, indickou tantru, indonézské uvolnění a evropskou mýdlovou masáž.

Nuru masáž

Japonský rituál začíná společnou sprchou. Poté masérka masíruje svým nahým tělem celé klientovo tělo včetně intimních partií. Využívá při tom japonský gel z mořských řas. Za nadstandard se považuje, pokud si klient objedná dvě masérky najednou.

Tantra masáž

Indická masáž celého těla včetně intimních partií se provádí horkým olejem, teplými ručníky, kožešinovými rukavicemi a ptačími brky. Masérka postupně navozuje neustupujícího vzrušení. Indové jsou přesvědčeni, že tantrická masáž dostává tělo a mysl do harmonie. Také v tomto případě je možné objednat dvě masérky dohromady.

Tantra masáž nabízí tři různé varianty. Rain tantra začíná ve sprše. Shiva tantra vynechává intimní partie. Lingam tantra se soustřeďuje na masáž penisu podle tisícileté tradice taoismu a kámasútry. Cílem není okamžitý orgasmus, ale vzrušující oddalování a znásobení prožitku při vyvrcholení.

Erotická masáž

Masáž spojuje prvky několika asijských kultur – indické tantra hlazení a práci s energiemi, japonské masírování nahým tělem a indonézské uvolnění. Cílem masérky je objevovat citlivá místa na těle klienta a nakonec ho přivést k vyvrcholení.

Mýdlová masáž

Příjemná masáž celého těla začíná společnou sprchou, poté masérka masíruje svým nahým tělem celé klientovo tělo, včetně intimních partií, pomocí luxusního mýdla a oleje.

Hlava, nohy a prostata

Vedlejší možnosti masáží jsou téměř nepřeberné. Můžete si nechat namasírovat hlavu, kde se nachází velké množství citlivých bodů těla. Ještě důležitější je masáž chodidel, protože tam procházejí energetické dráhy lidského těla. Nejcitlivějším orgánem je prostata, jejíž masáž je nejen vzrušivá, ale i zdraví prospěšná. Masáž využívající prvky z knihy Padesát odstínů šedi je poněkud drsnější. Scratch neboli škrábání mrazivě aktivuje nervová zakončení v kůži. Masérka používá své nehty anebo různá drbátka.

Nakonec je možné potěšit své smysly tím, že namasírujete vaši masérku, ovšem bez intimních partií.

Všechny erotické masáže v Praze a Plzni lze absolvovat také v párech, kdy každý klient a klientka dostanou svoji masérku. Poněkud modifikované masáže jsou k dispozici též pro samotné ženy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *