ind-pout-8-nahled Velká akce pro děti z turistických, ochranářských, skautských a podobných oddílů nazvaná Sraz oddílů se letos bude konat pod taktovkou Poutníků z Prahy 10. Tématem víkendové hry bude Kytice od Karla Jaromíra Erbena. Do září je ještě čas, ale na tradiční oddílovou akci je potřeba se přihlašovat co nejdříve. 

K dnešnímu dni jsou zatím přihlášené oddíly Krhúti (skauti), Tuláci Malešice (ochránsi přírody), Ginkgo (ochránci přírody), Koníci (turisté), Stopa (turisté), Sportíci (turisté), Poutníci (ochránci přírody).

KDY: 21.–23. 9. 2018

KDE: Zátoka plá??at u vesnice Keblov. Podívejte se na mapu.  

JAK SE K N??M DOSTANETE: Vlakem do Trhového Štěpánova (9 km) – při cestě z Prahy přestup v Benešově. Autobusem do Keblova (2 km) či Lokte u Čechtic (3,5 km) – nutné rezervovat místenky. Příjezd do Zátoky plá??at je v pátek možný kdykoliv. Odjezd je v neděli po nástupu, který bude kolem 10. hodiny dopolední.

JÍDLO: Zajišťuje si každý oddíl sám. Kolem poledne bude v sobotu mezi hrami pauza. K dispozici bude dostatek vytvořených ohnišť. Teplý čaj či šťáva pro všechny bude po celou dobu.

PENÍZKY: Letos bude mírný poplatek, dáme zavčas vědět. 

OHEŇ: Na sobotní slavnostní ohe?? si každý oddíl připraví scénu/písničku/vtip… Prostě cokoliv pro potěchu uměleckého či zábavně naladěného publika.

SOUTĚŽ KRONIK: Proběhne soutěž oddílových kronik. Nezapome??te proto své skvosty doma. Jeden vybraný člen z každého oddílu bude hodnotitel.

Podívejte se na slavnostní ohe?? v roce 2016, který organizovalo Ginkgo z Malešic:

Zhlédněte hru Hunger Games, kterou pořádali roku 2015 Tuláci z Malešic a Poutníci z Vinohrad:

INFO: Sraz oddílů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *