ruce

Podnikatel i živnostník potřebují účetní. Vyhnou se tím mnoha potížím s úřady. ILUSTRAČNÍ FOTO: Fjällräven

V Čechách působí celá řada obchodních korporací, které často potřebují pomoci se zpracováním účetnictví nebo s přípravou podkladů pro da??ové přiznání. Problematika daní a účetnictví je velmi obsáhlá, navíc se do ní téměř každoročně zavádějí nějaké změny a novinky.

Hledáte účetní, která si poradí s vašimi výkazy? Připraví vám veškeré podklady pro vedení účetnictví v odborném softwaru? Obraťte se na AZA účetnictví. 

Vedení účetnictví včetně podkladů pro da??ové přiznání 

Na důkladné a pečlivé vedení účetnictví rozhodně nezapomínejte. Ať už máte jednotky či desítky obchodních partnerů, jste OSVČ nebo firma, máte či nemáte zaměstnance, měli byste mít dobrý přehled o svých příjmech a výdajích, závazcích a pohledávkách. Právě proto se vždy vyplatí mít účetnictví dobře zpracované. Nehledě na to, že je zde i legislativní tlak na zpracování veškerých podkladů ke konci roku. 

Pokud máte například novou firmu, nenechávejte hledání účetní na poslední chvíli, ale evidenci si veďte celoročně. Jestliže jste ale už něco zanedbali, tak právě teď na sklonku roku máte ještě možnost vše dohnat. Seže??te si profesionální účetní, která vaše podklady přehledně zpracuje a poradí vám s optimalizací vašeho hospodaření. 

Nechte si poradit od profesionálů 

V AZA účetnictví se specializují na účetní i ekonomické poradenství. Zabývají se širokou problematikou a pro své sídlo v hlavním městě mají klienty především v Prahy a ze Středočeského kraje. Kromě vedení účetnictví si zde můžete objednat služby jako třeba zpracování da??ového přiznání, zpracování mezd nebo personální poradenství. 

Rádi zde vyjdou vstříc vašim specifickým požadavkům. Objednat si můžete jednorázovou konzultaci nebo s účetní společností začít spolupracovat na pravidelné bázi. Více konkrétních informací o nabídce služeb naleznete přímo na webových stránkách aza-ucetnictvi.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *