Pokud by se v Česku nacházel tak hloupý člověk, že by uvěřil prezidentu Miloši Zemanovi (KSČ, OF, OH, ČSSD, SPOZ) jeho tvrzení o neúčasti ve volební kampani, ať si otevře bezplatný plátek Naše Praha 10. V čísle 10/2017 si může přečíst dvoustránkový rozhovor s tímto politikem vzešlým z tradičních stran, ve kterém podkuřuje svým věrným hlupákům a jede bomby na běsech nevzdělaných občanů, kteří mu to nakonec mají hodit.

Šéfredaktor Jan Bělohubý vede velký rozhovor, ve kterém nechává Miloše Zemana, aby očernil kdekoho, ale na zásadní otázky, které má prezident částečně v rukou, se nezeptá. 

Dozvíme se o uprchlících, které by Zeman nepustil do Česka (už je jich u nás 12), kmotrech vládnoucích Praze (sám je spolu s Václavem Klausem stvořil), chybějící výstavbě v hlavním městě (co sakra má prezident strkat nos do obecních peněz?), radí jak na kamió??áky, kuřáky, Šabatovou, národní parky a parkovací zóny (chytrý jako rádio). 

To se bude hloupým líbit! V civilizovaných zemích se tomu říká placený advertorial v rámci volební kampaně.

A propos: Aniž bych znal pozadí novin Naše Praha, silně pochybuji, že šéfredaktor Jan Bělohubý s panem prezidentem vůbec hovořil, jak se snaží předstírat v otištěném rozhovoru, který označuje za exkluzivní. Myslím, že se s ním vůbec nesetkal. A mám podezření, že tento rozhovor napsal někdo z prezidentské kanceláře a novinář ho jen podepsal. Tak blbí přece žurnalisté nemohou být, byť by psali pro regionální občasník.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *