lesenarova-dagmar

Dagmar Lešenarová. FOTO: ANO

Radní Prahy 10 Dagmar Lešenarová má být vyloučená z hnutí ANO. Navrhuje to oblastní organizace v Praze 10. Zárove?? ji ze svých řad vyloučil klub zastupitelů ANO na radnici a vyzval ji ke složení mandátu. 

Dagmar Lešenarová je pěšákem na šachovnici zákulisní partie, kterou skrytě hrají koaliční zastupitelé v Zátoce sviní. ANO spolu s ČSSD, komunisty, ODS, Zelenými a nezávislým Zoufalíkem sice jakoby odstoupilo z vedení radnice, když se na starostku estébačku Radmilu Kleslovou (StB, ČSSD, ANO) vyvalila všechny její špína, jak dojila státní a polostátní podniky o velké peníze, ale rada je stále usnášení schopná.

To umožnila právě Dagmar Lešenarová, která jako jediná nepodala demisi z vedení radnice. Není tedy možné zvolit novou radu a předat vládu nad městskou částí opozici, kterou reprezentuje Vlasta, KDU- ČSL a TOP 09. 

Lešenarová je oddaná politička nebo zrádkyně

Hnutí ANO až dosud veřejně tvrdilo, že Dagmar Lešenarová zůstává v radě podle rozhodnutí ANO, aby zůstala radnice funkční. Tento měsíc však starostka Radmila Kleslová otočila. „Klub zastupitelů za ANO v Praze 10 seznámil oblastní organizaci v Praze 10 s usnesením o vyloučení Lešenarové z klubu ANO a oblastní organizace se usnesla a podala návrh na vyloučení Lešenarové z hnutí ANO,“ uvedla bývalá starostka estébačka pro ČTK. „Tímto záměrně porušila stanovy a morální kodex hnutí. Zárove?? klub i oblastní organizace se distancují od jejího jednání a dalších kroků.“

DESÍTKA.cz více k tématu:

REZIGNACE Radmila Kleslová se sama utopila v Zátoce sviní

VYSVĚTLENÍ Prohlášení zastupitelského klubu ANO

GLOSA Čemu se kdo diví?

SEZNAM Starostka, rada a zastupitelé Prahy 10

<%ZZ45_heureka_stany%>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *