Praha 10 a zvláště radní Ivana Cabrnochová, která v minulém volebním období měla na starosti cyklistickou dopravu, se chlubí péčí o cyklisty. Pyšní se budováním cyklostezek, cyklotras, cyklopruhů a cyklopiktogramů. Jak to ovšem vypadá z pohledu běžného cyklisty nebo koloběžkáře? Katastrofálně! Podívejte se, jak musíte jet, když se potřebujete dostat ze Zahradního Města přes Strašnice do Vršovic.


<%ZZ24_heureka_kolobezky%>

Trasa je dlouhá pět kilometrů a trvá patnáct až dvacet minut, ať jedete na kole, autem nebo městskou hromadnou dopravou. Pokud se vytvoří dopravní zácpa, osobní auto ji překonává více než půl hodiny. 

Co pro cyklisty udělala radní a senátorka Ivana Cabrnochová? 

Podívejte se na video, jaká rozličná nebezpečí a rizikové situace na cyklisty připravil pražský Magistrát a radnice Prahy 10. Před tím si ale poslechněte, jaké pohádky vyprávěla místostarostka Ivana Cabrnochová (Strana Zelených), která měla cyklodopravu v Praze 10 na starosti: Jezděte na kole. Klidně v hustém provozu  Dodejme, že od doby, kdy rozhovor poskytla, se spřáhla s ČSSD a ANO, povýšila na senátorku a zárove?? zůstala placenou radní. Přečtěte reportáž z podobné trasy v noci: Jak v Praze 10 na kole?

Podrobný popis trasy a kompletní video si můžete prohlédnout na našem sesterském portálu Horydoly.cz: 15 minut hrůzy v pražské dopravě

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *