krkonose-horskyhotelcernahora-nahled

Horský hotel na Černé hoře. Foto: Petr Vilgus – Wikimedia

Někteří členové současného i minulého zastupitelstva městské části Praha 10 se jezdili zdarma rekreovat do Horského hotelu v Janských Lázních. Tvrdí to zastupitelé za TOP 09 a z tohoto důvodu podali na ostatní trestní oznámení.


<%ZZ37_heureka_kosmetika%>

Hotel městská část v minulých letech zakoupila, zrekonstruovala a spravuje ho pomocí jedné ze svých akciových společností Praha 10 – Majetková. Stalo se tak za starostování Vladimíra Lipovského (ODS) a nic s tím neudělali ani jeho nástupci Milan Richter (vyhozený a zase přijatý do ODS), Bohumil Zoufalík (vyhozený z ODS, dnes Nezávislý) a Radmila Kleslová (StB, ČSSD, ANO).

Čtěte více o budově: Horský hotel a Sokolská bouda na Černé hoře

“Nezávisle na této kauze jsme již dříve o informace k horskému hotelu žádali, nicméně žádnou jasnou a ucelenou odpověď z radnice zatím nemáme,“ uvedl doplnil Tomáš Pek z TOP 09 v Praze 10.

Horský hotel koupila městská část za 48 milionů korun. Dalších více než 50 milionů investovala do jeho rekonstrukce. Oficiálním důvodem mělo být vytvoření místa pro rekreaci dětí a seniorů. Kontrolní výbor při tom zjistil, že za peníze městské části existuje v tomto hotelu luxusní apartmán, kam se údajně jezdili zdarma rekreovat někteří zastupitelé Prahy 10.

 

 


Zobrazit místo Mountains – hory na větší mapě

Lidé na radnici v Praze 10:

ANO, starostka Radmila Kleslová tají, co dělá s vašimi penězi

Tomáš Vacek opustil rozkradený Obecní dům a ocitnul se na naší radnici

Miroslav Svoboda se vyloupnul u popelářů, asfaltérů a zahradníků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *