Další ponižující losování pro seniory proběhne 4. května od 15 hodin v kulturním domě Barikádníků. Bude se losovat o volné vstupenky na kurzy trénování paměti určené právě seniorům. Každý kurz se skládá z pěti hodinových lekcí a koná se na Zahradním Městě v Jasmínové 35 pod vedením zkušené lektorky. Během losování není možné vybrat si termín, ačkoliv jsou již ohlášeny čtyři běhy.

Kurzy trénování paměti proběhnout od 15. května do 12. června v době vždy na hodinu a podle losování rozděleně od 9 do 13:45 h. 

Letos se již losovaly například plavenky pro seniory. Vloni to bylo stejné losování. Radnice tyto akce vydává za podporu seniorů, ale ve skutečnosti je to ponižující praxe. Copak nemá radnice dost peněz, aby zaplatila tyto velmi málo nákladné záležitosti všem zájemců ve vyšším věku? To ať se pak raději nevydává za milosrdné samaritány a nechá seniory, ať si zaplatí sami, pokud o plavání nebo trénování paměti tolik stojí.

volby-senat2014-babis-nahled

Starostka Radmila Kleslová (Stb, ČSSD, ANO) a Andrej Babiš (StB, ANO, Agrofert) usilují o zvolení do Zátoky sviní. Povedlo se! FOTO: Kuba Turek

Přečtěte si, co si o tom myslí starostka estébačka Radmila Kleslová na svém Facebooku:

v KD Barikádníků se před malou chvílí losovaly plavenky zdarma pro seniory. Přišly dvě stovky občanů a vše proběhlo hladce, což mě těší. Nyní se losují počítačové kurzy – o ty je mezi seniory také velký zájem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *