zena-vlak-nahled

Máte občas pocit, že se nevyznáte ve složitém světě byznysu, práce a někdy i osobních vztahů? Neděste se – to někdy zažije každý! Abyste ale neztratili krok s dynamickou současností, je nanejvýš vhodné, abyste se neustále vzdělávali. Nemusíte kvůli tomu chodit do školy, ale každá vhodně zvolená přednáška vás může posunout o kousek dál. Portál MotivP s nahranými konferencemi především na téma osobnostního rozvoje, lidských zdrojů a psychologie, poskytuje přednáška ke zhlédnutí zdarma.

Foto: Peak Performance

Agentura Motiv P zaměřená na lidské zdroje, psychologické metody vyhledávání zaměstnanců a jejich motivaci zveřej??uje zadarmo záznamy ze zajímavých konferencí a přednášek. Stačí se pouze registrovat na jejím portálu.

Video zadarmo

„Jezdíme po českých a slovenských konferencích, natáčíme je a zdarma zveřej??ujeme na webu,“ jednoduše popisuje svoji záslužnou činnost agentura. „Každý organizátor může nahrát svá videa a přiřadit je ke jménům jednotlivých řečníků.“

Jedná se o nový portál, ale už dnes (25. června 2014) je na něm k vidění 55 konferencí, 1151 řečníků a 1463 přednášek.

Poradenská a vzdělávací firma

Motiv P je významná brněnská poradenská a vzdělávací společnost působící na českém a slovenském území. Majitel společnosti František Hroník je uznávaný odborník na psychologii práce.

Kromě přednášek zdarma nabízí portál také dvě placené služby. Videokurzy jsou zaměřené na dovednosti personalistů a vedoucích pracovníků (human resources neboli HR) v cenách tři sta až šest set korun. Vzdělávací kurzy obecně směřují k rozvoji osobnosti a sociálních dovedností, které se mohou hodit každému.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *