Úklidový stroj

Bytové domy ve vlastnictví stavebních družstev či společenství vlastníků bytových jednotek, činžovní domy nebo dokonce developerské obytné projekty potřebují uklízet. Systém, ve kterém jednou za týden vytře hadrem jedna rodina podlahy v celém domě, se už přežil. Nastoupili profesionálové na strojové čištění podlah a další úklid s pomocí moderní techniky.

Úklidový stroj do velkých hal. FOTO: Lepší úklid

Úklidová firma Lepší úklid nabízí komplexní služby firemním zákazníkům, kteří potřebují udržet v čistotě nejen kanceláře, skladové a průmyslové prostory, ale také společné prostory v bytových domech a dalších obytných budovách.

Vysavač je základním strojem pro čistou podlahu v bytě, domě i kanceláři. FOTO: Lepší úklid

Navíc nabízí úklid domácností, péči o zahrady a zvládá i venkovní plochy.

Firma pracuje pro firmy

V manažerské řeči to zní poněkud odtažitě, ale přesně: „Jsme úklidová firma Praha, která nabízí komplexní řešení a péči v oblasti úklidu se zaměřením především na B2B segment. Jednou z našich hlavních priorit v rámci poskytování služeb je dbát na životní prostředí. Díky našemu internímu systému kontroly kvality odvedených služeb je náš úklid vždy 100%. Naše týmy absolvují pravidelná vzdělávací školení a veškeré úklidové služby poskytujeme na profesionální úrovni.“

Pojízdný čistící stroj pro středně velké prostory, jako jsou chodby a vstupní haly. FOTO: Lepší úklid

Rozsáhlý strojový park

Úklid kanceláří i dalších prostor vyžaduje úklidovou techniku. Základní součástí strojového parku jsou vysavače, parní systémy a wap čističe. Pro úklid velkých prostor se navíc používají speciální stroje.

Specializovaný úklidový stroj pro velké plochy a průmyslové provozy. FOTO: Lepší úklid

Důvěryhodná úklidová služba Praha pracuje zásadně s vlastními stroji a nikoliv vypůjčenými. Zaměstnanci je mají k dispozici přesně v okamžiku, kdy jsou potřeba. Obslužný personál těchto strojů je dobře zaškolen v jejich obsluze a zná do puntíku jejich provoz.

Využívají se úklidové stroje značky Tennant, Eureka, Nilfisk, Kärcher, Tielbürger, Multicar, Stihl a Mosmatic. Doplňuje je zahradní technika John Deere a technika na úklid venkovních ploch Wisconsin.

Zahradní sekačka, která zároveň sbírá posekanou trávu. FOTO: Lepší úklid

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *