Brno, zimní stadion

David Rusňák je zakladatelem investiční skupiny DRFG. Rodák ze Slovácka přešel do Brna a z manažera kamionové dopravy se časem vypracoval až na zakladatele v současné době již tří miliardové investiční skupiny DRFG. V názvu společnosti se ukrývají první dvě písmena v podobě iniciál jména zakladatele, zbytek neznamená Finance Group, ale ve skutečnosti Family Group, tedy jde o rodinnou skupinu.

Ve společnosti působí spousta lidí, kteří v této společnosti DRFG začínali. David Rusňák se vždy snaží, aby vztahy v DRFG byly zcela korektní a čisté.

David Rusňák a brněnská Kometa

Kometa má mnoho fanoušků, když hraje venku, jejích brněnských fanoušků je přítomno někdy víc než místních. Kometa je v Brně velmi podporována. Libor Zábranský vytvořil fenomén s obrovskou a krásnou atmosférou a lidé Kometu podporují jak v dobách dobrých, tak i zlých. Skupina DRFG je hlavním partnerem klubu a bývalá arena Rondo nyní nese název DRFG arena.

Na DRFG areně nyní můžete vidět nápis: ,,Fondi, ať nemusíš v důchodu hákovat“. Investiční podílové fondy jsou pojmenované po DRFG a hala Rondo je velmi dobře zviditelňuje. Lidé mohou v těchto fondech DRFG zhodnocovat své peníze. Dlouhodobé dobré vztahy finanční skupiny DRFG v Lichtenštejnsku, které jsou také je spolu s Lucemburskem významným fondovým centrem v Evropě, jsou zárukou zajímavé investice. Investiční fondy mají evropský pas a dá se jimi operovat na celém území Evropské unie.

Investiční fondy a DRFG dluhopisy

První fond je zaměřený jednak na firemní dluhopisy a také na dluhopisy velkých světových bank a je pod kontrolou nejpřísnější evropské regulace UCITS. Je přístupný i drobným investorům a dá se do něj vstoupit již od 100 korun měsíčně. Další fond je zaměřený na nemovitosti a v nich se držitel podílových listů stane spoluvlastníkem nemovitostí. Investiční skupina DRFG preferuje investice do nemovitostí, zdravotnictví, energetiky, finančních služeb a telekomunikací.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *