Boris Šťastný

Další zombie se vynořilo v Praze 10. Jestli jste si mysleli, že máme za sebou temnou stránku 90. let minulého století a uzavřeli jsme éru zátoky sviní, tak se mýlíte.

Jedním z bad boys, modrým kmotrem a čelným představitelem ODS Prahy 10 byl Boris Šťastný. Pamětníci si jistě vzpomenou, jak kvůli němu a jemu podobným tragicky spadly preference Občanské demokratické strany v celém Česku a speciálně v Praze 10. ODS hrozil osud, který později dostihl ČSSD – vypadnutí z parlamentu a pád do zapomnění.

Zrušte všechno!

Tehdy roku 2014 měla pravicová politická strana strana pud sebezáchovy, vykopla předchozí předsedy a zvolila do čela Petra Fialu. Toto vedení zrušilo několik nejhorších regionálních stranických buněk a mezi nimi i Prahu 10. Důvodem bylo provázání s politickým podnikatelem Tomášem Hrdličkou na celostátní úrovni a drobnější kšeftování na úrovni městské části.

Stranickou buňku v Praze 10 až roku 2016 nechal obnovit Bohuslav Svoboda, nynější primátor Prahy.

Modří kmotři se přeskupují

Boris Šťastný se před pár lety jakožto spolumajitel zdravotnického zařízení staral o prezidenta Miloše Zemana. Teď se objevil v Praze 10 jako šéf stranické organizace Motoristé sobě, kterou zorganizoval Václav Klaus, a snaží se voličům namluvit, že jde o starou dobrou ODS s jiným názvem. Za toto uskupení se dostal do Evropského parlamentu Filip Turek, který zbohatl tím, že hlupákům prodávat elektrické přístroje na léčbu kovidu.

Boris Šťastný na DESÍTKA.cz

2022 Modrý kmotr Šťastný se stará o oranžového kmotra Zemana

2013 Modří se navzájem odstraňují od žlabu

2011 Politici z Prahy 10 si rozebrali městské firmy

2011 Primátora Svobodu odstraňuje Šťastný s kmotry v zádech

2010 Modří politici Klega a Šťastný promluví na chodníku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *